Gäsp...

Jag är såååå trött. Känner mig som en person som jobbat dygnet runt i en månad.
Verkar inte spela nån roll hur länge man sover.

Den här helgen var lugnare än alla andra helger som varit på det här året, har inte gjort något vettigt överhuvudtaget. Har varit ute o lekt med lillen, träffat min mamma + familjen o tagit en fika men annars så har det inte hänt så mycket..
Jag o sambon har mest tagit hand om varandra, tittat på film och spelat spel ihop.

Och det här får bli mitt väldigt korta blogg inlägg för idag, trött, måste sova...

Buzz

Japp, här sitter man nu o försöker få sin karl o spela buzz med en lite då o då. Men icke, han tyckte det va sådär, roligare när man är fler än två kanske?!
Så nu ni bruttor får ni komma hit o buzza med mig så slipper sambon mitt tjat =D

Men buzz kommer ändå inte o slå GTA så det så..

Idag har jag inte gjort något vettigt, slöat hemma eftersom jag är "kroniskt" trött eller något.
Men när vi hade hämtat hem lillen från dagis så ringde min far o skulle just i det ögonblicket skjutsa oss o handla. Det var bara o klå på oss igen o studsa ner för trapporna rakt in i hans bil. Iväg körde vi i typ 180 kändes det som, mår alltid apa när pappa kör som en tok =P
Väl ute på Willys var det bara o fylla vagnen med det vi kom ihåg o köpa o sen hem igen med allt.

O sen så lagade JAG mat o det blev jätte jätte super gott. Så det så ni icke troende..........
Till och med sambon var imponerad =)

Nehe, nu ska jag sätta mig i soffan o störa sambon lite så att jag oxå kan få spela lite gta innan mina program börjar..

Ha det gött ;)

Vad göra?

Jag är såååå trött.. är trött näst intill hela tiden.
Jag vill juh umgås med mina vänner o så men det är som kroppen bara har lagt av.
Man kanske borde ta det lite lugnt o ladda batterierna lite men hur gör man det när man har en liten kille på 2½ hemma?
Jo man gör som jag gjorde igår, man somnar ifrån maten i 1½ timme och när man vaknat så inser man att lillen fortfarande leker med makaronerna.... Usch vilken dålig mamma jag är ibland, kunde inte rå för det. Ögonen kändes som bly eller cement. Kanske är dags o lägga sig tidigare på kvällarna nu =)

Igår blev vår lilla kisse kastrerad och det var nog inte så trevligt för honom. Det var inte så trevligt för vår plånbok heller då de upptäckte att han har en infektion i ögonen = dyrt.
Men så länge han är frisk så gör det inget att det kostar.



Tuggande....

Vad rubriken handlar om tänker jag ta lite längre ner.

Tänkte berätta lite vad som har hänt här på senaste tiden, vet inte om jag berättat att vår lilla Bumbi blir kastrerad imorgon. Skönt för och kanske lite mindre skönt för honom, he he.
Han har blivit helt tokig, eller iaf mellan varven. Han går o gapar och skriker och häromdagen så bajsade han på vardagsrums golvet *äckligt*
Han ska vara på djurkliniken mellan åtta och halv nio imorgon bitti, ingen sovmorgon här inte.

Igår gjorde vi inget speciellt, vi var på stan en sväng och fixade lite och så ville sambon ha något gott från systemet. Blev inte bara nå gott, det blev oxå dyrt för vår väldigt tunna plånbok. Men men, lite får man väl offra sig.
Sambon passade oxå på att köpa en lite försenad födelsedagspresent till mig när vi ändå knatade runt där på stan.. Riktigt gulligt, fick ett jättefint silverhalsband med en liten "boll" på.. Älskar det redan.

I natt fick jag iaf sova hela natten, de senaste nätterna har jag vaknat vid 4-5 och varit kissnödig men i natt slapp jag det, tack o lov.
När jag väl rullade ur sängen i morse så var jag dock jätte kissis =/
Först gjorde jag ett stopp på toan och sen hoppade jag in till lillen och han var redan vaken och hälsade så glatt på mig, men sedan kom meningen "jag bajs". Lite mindre glatt, var bara o byta blöja på en gång.

Satt sedan och gjorde typ inget alls, jätte tråkigt men sen så hörde lilla Milla av sig och vi pratade en stund innan vi kom fram till att vi kunde åka dit på en fika o så. Som vanligt följde inte sambon med för det är juh så mycket roligare och viktigare att sitta hemma o glo på film. Tråkmåns...

Men jag o lillen åkte dit iaf och tog det lite lugnt.. Tittade på deras fiskar o lillen fick busa av sig lite.
Kanske inte är så konstigt att han somnade i vagnen på vägen hem =)
Den lilla sötnosen.

När vi sitter på bussen på väg hem hoppar det på 6 stycken små fjortisar och alla sitter o tuggar tuggummi som häster på speed. Sånt driver mig till vansinne, speciellt om de sitter precis bakom mig.
Undrar mån
ga gånger om de aldrig lärt sig att tugga med stängd mun.
Nu kanske ni förstår rubriken..
Men iaf, jag vet inte heller varför jag går upp i varv  så mycket över sådant.. Överkänslig kanske.. Jag vet inte.. Min mamma uppfostrade mig iaf till att tugga med stängd mun...

Nu sitter jag här o väntar på att bli utfodrad, sambon försöker laga mat samtidigt som han tittar på film. Knasboll..
Men snart är filmen slut o då läggs all uppmärksamhet på maten, tack o lov...

Barnvakt

Söta Lillebror.

Okej, jag har en av världens sötaste bröder. Han kan komma undan med väldigt mycket många gånger då han är sladdisen i familjen. Han är nämligen bara åtta medan jag o min andra bror är 26 och 22.

Men iaf, idag fick jag i uppgift o hämta honom i skolan då min mamma skulle jobba över jätte länge, hon slutade nu vid 20. 

Kände att det var lugnt o hämta honom, sambon o jag skulle juh ändå hämta lillen på dagis vid två så vi passade på o ta en minipromenad innan vi gick till den väldigt livade skolgården.

Och mitt framför oss stod min lillebror o kastade en boll med några kompisar med en sån här ful ishockey hjälm på huvudet, ni vet en sån där som man var tvingad o använda när man åkte skridskor med skolan. Orange var den oxå, fick dock aldrig någon bra förklaring till varför han hade den på sig.Fundersam

 

Efter upphämtningen så travade vi hem, kände mig helt plötsligt som en tvåbarns mamma.

Hemma så försvann ungarna direkt in i lillens rum och skulle titta på film och bygga tågbana.

Tror de tittade på 2 filmer eller mer.

 

Middag.

Japp, vi fick ut dom till middag iaf. Blev inget flashigt men satan vad gott det var. Har inte ätit det sen jag bodde hemma. Jag talar om varma mackor i ugnen, att det kan vara så lätt o glömma något så gott. Konstigt att man glömmer då man alltid på något vänster alltid minns hur god mammas mat är. 

Jag blir fortfarande idag glad när min mamma tycker att jag ska komma o äta mat hos henne, kanske beror det på att man får känna sig som ett barn igen o känna igen alla smaker från förr Flört

 

Lugnt..

Nu är det iaf lugnt här hemma, stoppade lillen i säng för ett litet tag sen och ska snart hänga upp lite tvätt. Tvättmaskinen går flera gånger om dan nu för tydligen så var hela tvättkorgen full när den blev ikopplad.

När jag är klar med allt nödvändigt ont så ska jag sätta mig i soffan o ta det lugnt med en kopp te och kanske kanske en liten liten macka... bara en liten...Oskyldig


Katten skvätte

Men Usch.

Igår kväll när lillen skulle gå o lägga sig upptäckte jag till min förskräckelse att en av katterna kissat i hans säng, fy vad äckligt. Det var bara o riva bort alla sängkläder, plus madressen och in med allt i badrummet. En del hamnade direkt i tvättmaskinen och madrassen hamnade under duschen. Som tur var så hade jag en extra madrass till lillens säng så det var bara att bädda rent med den så att han kunde få sova.

Tror nog att det kan vara hankatten som har gått o skvättit lite, dags för kastrering kanske...

 

Dagis.

Idag när jag lämnade min lille knott på dagis så blev han jätteledsen, han har juh börjat på en annan avdelning för större barn så han känner sig inte riktigt hemma än. Problemet idag var bara att han sa att han var rädd, man vill verkligen inte lämna sitt barn när han säger något sådant och sitter i din famn och gråter. Men jag hade juh inget val. Pratade iaf med förskolelärarna om att han sagt så och undrade om det är så att de större barnen fortfarande går på honom och slår honom. Men neej, det visste de inget om, saken är bara den att förra veckan när sambon va med lillen till dagis så var det några större barn som slog och knuffade min lille kille. Men de skulle iaf kolla upp det med de andra som jobbar där. Men fortsätter han säga att han är rädd så vet jag inte vad jag ska göra.. Lillpluppen =(

 

Hemhandling.

 Igår handlade vi hem MAT, hade verkligen börjat sina här hemma så det behövdes. Nu hoppas jag bara att vi klarar oss till den 25:e då det dimper in mer pengar. Jaa, det kommer inte så mycket men det är iaf något. Önskar väldigt ofta att man kunde få vinna lite pengar eller att en snäll miljonär kunde skänka en några tusen så att man bara hade lite mer o röra sig med. Måste tex redan nu börja planera julafton och vilka som ska ha julklappar och sånt. Önskar att jag hade ett jobb oxå, har juh definitivt inte valt att gå arbetslös, det har andra valt åt mig.

 

Nu ska jag ta det lite lugnt innan dagen varvar upp igen....

Lättad mamma.

Yes, äntligen har jag fått en tvättmaskin, inge mera springa i tvättstugan. Inget mer upp o ner för trapporna med både sambo o barn i släptåg och inget mer släpande. Min urgulliga lilla far fixade en tvättmaskin åt mig, äntligen gjorde min pappa något för mig. Kommer inte ihåg sist han gjorde det Skrattande

Visst man får juh en rätt så bra träning o springa i trappor men eftersom jag o sambon vill ha fler barn så är nog det bästa att man har en tvättmaskin inom synhåll. Våra katter är dock väldigt skeptiska till den stora bullriga saken i vårat badrum och så har den juh snott deras kattlåde plats men det kommer nog snart gå riktigt bra för dom oxå.

 

Idag var lillen iaf på dagis och det gav mig några timmar av lugn, passade på o åka hem till en vännina så att hon slapp vara själv. Har hänt lite saker i hennes liv på sista tiden och det är klart att man vill vara till någon nytta o ge det stöd man kan.

Det var iaf skönt för mig oxå o komma bort från sambon ett litet tag, vi verkar tycka det är kul o tjafsa o tjata på varandra just nu. Går väl över det oxå till slut, vilket det brukar göra efter en dag eller två. vet inte om jag ska ha mensen snart för jag är så himla lättretlig. 

 

Imorgon så ska vi iaf försöka hinna storstäda när lillen är på dagis och sen blir det hemhandling av mat, mums....

Oj, visst ja, du gumman som hjälpte mig med min tatuering.. När ska du ha tillbaka ditt?? Så jag vet bara =) Kram

trötta mammor o barnskrik

Okej, jag är själv mamma men ibland kan allt detta skrik på ungar göra mig tokig. De gnäller o grinar o skriker. Min son oxå. Vissa mammor verkar ha världens lugn medans en annan bara vill krypa ner under ett täcke o försvinna ett tag när barnet/barnen sätter igång.

Jag var på öppna förskolan idag så att lillen fick leka av sig lite, han går juh ändå bara 15 timmar på dagis så ibland behövs det mer för att trötta ut honom.
Men iaf, vi var de första som kom, det var lugnt o skönt. Bara en mamma till där med sina två små döttrar.
Men helt plötsligt förändrades den lugna tillvaron till gap o skrik när det dimper in minst 20 ungar till och då lika mycket mammor o pappor.
Just vid det tillfället kände jag mig väldigt trött och långt långt där inne min hjärna började jag ifrågasätta om jag verkligen vill ha fler barn.
 Vill jag det?
Så klart att jag vill men då vill jag ha rätt så lugna barn eller att min sambo får dra det tyngsta lasset med besök på öppna förskolor och liknande.
Neee, nu ljuger jag. Jag vill nog ändå ha allt det där jobbiga oxå. Får köpa öronproppar och då kan jag bara sitta o le o njuta av tillvaron precis som den är...


Fy f*n.......

Okej, jag älskar när det är olika festivaler i stan. Det är juh hur kul som helst.
Man kan gå o titta på lustiga människor och en massa saker som man innerst inne vet att man aldrig kommer ha användning för. Man hjälper folk att tjäna lätta pengar genom att låta sina barn åka karusell eller få sitta på en liten ponny för första gången i sitt liv.

Man kan oxå hjälpa dom att tjäna pengar genom att självmant gripas av panik och allt där i mellan.
Ens mamma tycker att det är jättekul att tvinga upp en i den mest mardrömslika karusellen på denna planet och eftersom du druckit lite så orkar du inte tjafsa emot speciellt mycket. Du går snällt upp med mammas sambo och sätter dig i mardrömmen men du inser att så snart den har börjat röra sig att du klarar inte detta. Du börjar skrika och vifta med armarna för att visa att du vill av men inget händer. Du tycker att dina hysteriska skrik som består av "stanna" "stopp" och speciellt "nej" borde få vilken människa som helst att fatta att du har panik men nej. Din kille springer runt någonstans där nere och försöker hitta han som sköter karusellen men han är inte där han ska vara, han har gått därifrån. Varför kan man undra och det gör vi väldigt mycket. I den mer mardröms lika karusellen sitter du nu medans din mammas sambo förtvivlat försöker trösta och lugna men det funkar helt enkelt inte och du blir lite småsur när han hela tiden säger att det snat är slut men det är juh inte det. Han ljuger tycker du och du vågar inte titta efter om det snart är slut för du har blundat hela tiden och du tänker fortsätta med det tills du märker att det inte svänger längre och att magen inte åker upp o ner.

När det väl slutar vågar du sakta öppna ögonen och sakta ramla ur karusellen, du tar sats och vinglar skakandes ner till din kille och ramlar likblek in i hans lugnande famn. Du vill aldrig mer åka karusell, du vill inte sponsra folk med såna pengar någonsin mer. När du står och håller om din livlina så kommer folk fram för att höra hur det är med dig, de tycker väldigt synd om dig och kan inte förstå varför de inte stannade karusellen när de såg att du fick sån panik. Du känner helt plötsligt att du måste gå därifrån, så långt bort du kan från karusellen. Du knallar iväg och kräks i en buske. Aldrig mer. aldrig mer.

Fortfarande på kvällen så får du panik när du tänker tillbaka, hjärtat slår i hundraåttio och magen vänder sig upp o ner, tårarna letar sig fram och du känner dig väldigt liten igen. Och det blir inte bättre av när du ser det killen filmade från marken när du satt där uppe och skrek, till och med killen skriker i filmen, man hör hans panik och man hör din. Gillar du fortfarande festivaler? Ja, de utan karuseller......


Och en sista sak, Jag vill bara säga att jag tänker på hela familjen Olofsson just nu. Önskar att det fanns något jag kunde göra men jag vet att det enda jag kan göra för er är att fortsätta o vara en bra vän o finnas här när ni behöver mig. Kanske för att prata av er eller bara för att slippa vara själva för några timmar. Min dörr står alltid öppen för er.. Massa kramar till er...

Fylla år!

Jaha, igår blev man tydligen äldre men jag känner mig inte som det. Kan vara så att ens barn gör att man aldrig känner sig vuxen =)
Jag är väl fortfarande så pass "ung" att det fortfarande är kul o fylla år.
Lite tråkigt var det bara att så många hörde av sig samma dag o sa att de inte kunde komma, där stod jag med två stora tårtor o massa fikabröd o insåg att det bara var min familj som skulle komma. Snacka om att man fick pula i dom en massa fettig tårta och kakor. Men det hade de inget emot, är juh faktiskt rätt bra på att göra tårta.
Och själva så får vi käka tårta hela dagen här, var till och med öppe vid fyra i morse o käkade en bit tårta bara för att bli av med den, problemet är att det fortfarande finns över hälften kvar, suck.

Som ni kanske redan har listat ut så fick jag lite pengar här o var igår, det var inte mycket men jag hoppas iaf att det räcker till tatueringen, utav min kära far fick jag inte mycket men han försökte fixa till det genom att oxå ha med sig en stor tavla med änglar på. Tror docck inte att han har köpt den utan jag fick den begagnad. Det är jättekul o vara äldsta dottern i den här familjen.

Sambon tyckte oxå det var trevligt igår men det är klart att det blev lite livat mellan varven, det var rätt skönt när folk åkte hem.
Sambons present var nog den finaste av alla, han tände ljus i hela lägenheten o satte på fin musik o sen fick jag en helkroppsmassage. Kostade oss inga pengar och det finns nog inget som slår en massage från den man älskar..

Nu så blir det bilddags o det är några bilder från igår då ungarna lekte med sambons gubbe mask o så en från lördag på hela min outfit.
Lillebror linus som gubbeLillen som gubbemin outfit i lördags

Härlig helg...

Jag hade en riktigt härlig helg, förutom baksmällan som jag fick dras med i söndags men vad gör det när jag hade superkul på 30års fest?
I fredags var det juh tjejkväll och vi hade riktigt roligt, spelade sing star och lite buzz.
Självklart så drack vi juh lite oxå, jag blev lite rund om fötterna den kvällen villket var väldigt konstigt då jag knappt drack mycket alls. Tror jag var hemma runt 3 på natten/morgonen beror på hur man ser på det =)

På lördagen vaknade jag runt 9, tror ni jag var lycklig då? Inte alls, jag var juh bakis, barnledig och skulle ut på kvällen igen. Jag ville sova men Milla skulle juh över så det var lika bra o kämpa mig upp..
När milla kom så fickade vi lite oo snackade lite skit osv innan hon fixade mitt hår.. Det blev riktigt toppen underbart ;)
Bilder kommer längre ner i bloggen =D

När jag sedan skulle gå till "festen" på en krog så öste regnet ner, jätte kul. Men snacka om tur jag hade för inte långt ifrån mitt place så kom födelsedagsbarnet i en taxi o hon var snäll nog o plocka upp mig (tack gumman, du räddade mitt hår ;))

Vi hade jätte kul ute hela kvällen, visst det var synd att sambon inte ville följa med men ska jag vara riktigt ärlig så hade det nog inte varit lika kul om han varit med.

Idag så började lillen på dagis igen, riktigt skönt men än så länge så är det inskolning som gäller o då måste man juh vara med typ hela tiden, lite trist med tanke på att jag fyller imorgon o skulle behöva vara hemma o fixa en hel del. Men det får nog sambon göra istället.

Nu ska jag nog sätta mig o spela lite GTA innan "so you think you can dance" börjar.. men först lite bilder....





Utekväll


Tjejkväll..

Japp, ikväll är det tjejkväll hos min sockersöta tjejkompis som fyller 30 =)
Ska bli riktigt skojigt faktiskt, längtar!
Lillen är hos mormor HELA helgen så det känns ännu bättre, får faktiskt vara barnledig tillslut.
Och det beror väl lite på att festen fortsätter imorgon då tjejkompisen ska ha middag o party ute på nattlivets stora scen ;)

Tyvärr så har sambon inte ändrat sig angående att följa med, han vill verkligen inte och jag har slutat tjata. Han gör som han vill.
Annars så händer det inte så mycket här borta i vår lilla trea.
Träffade min far igår på stan o han bjöd på fika o det var nog första gången han gjort det så jag blev chockad. Började lite smått o fundera på om det hänt något eller om han kanske har vunnit på lotto..
Min far har aldrig varit speciellt intresserad av att lära känna mig på ett far o dotter sätt men det kanske börjar ändras nu *hoppas*

Tänkte plicka in lite bilder här så ni får se lite skoj, första bilden är när jag skulle till min kusin på fest (kommer inte ihåg om jag lagt in den redan) och den andra är från idag, dvs nu. Så ser nu hur jag ska se ut på tjejkvällen. Kommer nog nya bilder imorgon eller på söndag från "utefesten"...

Till kusin party
Här skulle man till kusins 30års fest

tjejkvällens outfit
Tjejkvällen hos födelsedagsbarnet 080808 =)

Sambon lekte apa med kameran

Hmm, jaaa sambon lekte apa med kameran =) Fick mig ett gott skratt...

Kram

Rakade...

He he, ja det är en rätt så lustig rubrik =)
Men så här är det, satt i soffan här för ett tag sen o bara myste när min super söta Sambo fick för sig att han skulle raka mina ben. Det var helt underbart men jag vet inte riktigt varför, kanske för att han var så varsam och när han var klar smörjde han in dom med min speciella olja. De är silkeslena nu =)
Jag är riktigt nöjd, o sambon har varit jättemysig idag så man blir riktigt glad juh.

Var hos min lilla mamma idag och det var hur trevligt som helst, vi fick några saker från Grekland och Lillen fick leka med sin älskade morbror. Vi såg inte röken av dom på typ 2 timmar =D
De låg o tittade på film och åt smörgåsrån, vi vuxna satt o fikade o snackade lite skit om både det ena o det andra.
Jag kom på att jag verkligen har saknat min mamma när hon har varit borta, jag o min mamma kan verkligen prata om nästan allt.

Det som är lite tråkigt är dock att även hon verkar vara emot att jag o sambon vill skaffa barn, men hennes motivation är att vi måste få lite kontroll på lillen först. Okej det kan jag förstå men det är klart att det är lite sårande när folk anser att vi inte är redo osv.
Vi försöker iaf fixa allt runt oss så att vi äntligen kan få lite tillökning och så att folk inte ska kunna komma med några motargument.
Hmm, nu kände jag mig elak för att jag skrev så men samtidigt så känner jag mig nedtryckt imellanåt.

Sambon försöker kontrollera sitt humör men jag vet varför han tappar det ibland och visst det är väl inte okej men jag kan samtidigt förstå honom när visa saker är väldigt frustrerande.

Sambon o jag hade iaf ett väldigt givande samtal idag på väg till min mamma och vi har båda fått ur oss en hel del så det känns riktigt bra  =)

Åhhh, en sak till.. Tack lilla fröken för en underbar städ dag, jag är riktigt slut nu o det känns skönt =)

Kram

Idiot!

Jag är en stoooor idiot just nu och jag har bara mig själv o skylla.
Jag har slut på cigaretter, jag blir tokig på mig själv. Varför gick jag inte o köpte det förut?
Nej, jag trodde att jag klarar mig på 3 cigg till imorgon. Snacka om att vara optimist, he he..
Kanske är lika bra o sluta men känner jag mig själv så kommer jag inte o klara det just nu, har inte rätt motivation..

Aja, jag får väl lida..

Idag så har vi inte gjort något vettigt överhuvudtaget, jo vi har städat o plockat som vi alltid gör.
Sambon skulle ha borrat lite oxå så jag fick upp 2 lampor men han kom inte så långt. Man tycker att han borde ha gjort det men både han o jag var väl för slöa för det.

Pratade med min lilla mamma idag oxå, de kom hem kvart över 4 i morse. Planet var "lite" försenat =)
Självklart så var de lite trötta.
Vi ska försöka ta oss över dit imorgon o titta på lite bilder o så får de skryta om deras fina solbränna..

Nu ska jag lägga mig i soffan o tjata lite på sambon om att han ska killa mig på ryggen =)

humör efter väder...

Rubriken verkar stämma in väldigt bra på Sambon iaf, hans humör följer vädret men aldrig verkar det finnas något bra väder för honom.
Det är för varmt = soligt o fint.
Det är för tråkigt o grått = Regn o svalt.
Och allt detta är = surigt o grinigt.
Men men han är som han är o vi andra får helt enkelt stå ut annars så får man väl ringa efter männen med roliga vita rockar ;)

Nej men ärligt talat så är han underbar när han inte lider av något, snart så har vi kanske tur o han börjar lida av tillfällig sinnesförvirring * hoppas* o så går han o är supertrevlig i flera veckor i sträck =P

Så, över till annat oxå som händer i vårat lilla liv här borta och det är...... INTE MYCKET.....
Idag har vi städat, häng in tvätten som blev tvättat igår, var ute en sväng med lillen och så har JAG lagat MAT =)
Och det gick faktiskt bra för jag gjorde den enda rätten som jag faktiskt kan och är duktig på... Chili con Carne =D
He he, vissa blev nog inte förvånade där inte.....

Sitter här o väntar på att man kanske kan få höra något av min mor snart, har för mig att de skulle komma hem idag men har inte hört något än... De kanske kommer i natt eller något. Brunbrända och utvilade, fuskigt...

Nu ska jag sätta mig på balkongen i svalkan och bara njuta innan jag oxå tycker att vädret numera är tråkigt o grått ;)

RSS 2.0