Uppdatering ;)

Man får väl skriva några rader i dag med då =)
Inte mycket o skriva om egentligen, va o träffade en tjejkompis i några timmar och det behövdes verkligen. är så skönt o komma bort hemifrån när allt inte funkar som man vill.
Vi åt lite mat tillsammans o gick hem till henne för att dricka te, men det glömdes helt bort då vi satte oss o spelade Buzz, hur kul som helst juh. Det ska jag ta o köpa hem jag oxå =)

Sambon har väl inte varit på sitt bästa humör idag måste jag erkänns, vet inte alls vad det är med honom. Han är som ett PMS monster på crack just nu. Har så stor lust att bara kasta ut honom från balkongen men jag skippar nog det då det inte kommer göra så mycket skada då man bara bor på andra våningen.
Jag älskar honom i vilket fall som helst, men just nu är han jobbig och hans humör går ut över både mig o lillen och det suger verkligen. Förhoppningsvis så går det över.

Har dock en tråkig sak o säga till tjejkompisen som jag umgicks med idag *du vet vem du är* Sambon vill inte följa med när du fyller =( Men du vet att jag kommer och det är juh det som räknas. Tror tyvärr inte det går att få honom o ändra sig. Men jag går hellre dit själv än tar med mig en surmupp...

Det är vid sådana här tillfällen när man har så himla trist hemma att man önskar att man bara kunde gå ut en sväng eller gå till en vän, men man har juh liten här så det är rätt så svårt.. Kram på er alla.

Män eller konflikt rädda harar?

Som rubriken anger så sitter jag o funderar lite över just det.
jag kan inte prata om det här med min så kallade "man" för där får man inget vettigt svar. Dessutom, om jag säger något till honom så säger han att jag bara predikar och inte kan diskutera.
Är det bara hans sätt att få mig att hålla tyst? Eller finns det en liten sanning där?!?
NEJ! jag predikar inte, visst jag kan säga vad jag vill att han ska göra men han får väldigt gärna säga imot men istället för att göra det så säger han alltid samma gamla mening.
Är lite trött på det.
Kan det vara så att han är konflikträdd?
jag vet inte, och jag vet inte ens om jag vill veta.


Smälter...

Usch, jag smälter i den här värmen. Det är juh inte klokt vad varmt det är.
Folk som valt att åka utomlands just den här veckan kunde lika gärna ha stannat hemma.
 
Men men, jag sitter här i en super varm trea full med folk. Jag måste erkänna att det ska bli lite skönt när de åker hem.
Sambons ena lillasyster kan vara lite bortskämd ibland och det går mig på nerverna, hon tjatar o tjatar tills hon får som hon vill. Men inte hos mig, hon vågar inte längre sitta o tjata på mig för hon vet att jag bara blir arg.
Vilken subba jag är :)

Vi gick iaf o mötte dom på tågstationen i morse och sen var det bara o gå hem med den lilla packning de hade med sig. Efter det bar det av till Parken Zoo, tog oss på ett ungefär en timme att gå, gick i snigelfart.
Väl framme började direkt gnället från Lillasystern. hon ville ha lotter, glass, dricka m.m. Och det var innan vi ens kommit in till själva djuren.
Blev juh inte bättre av att det var så himla varmt, man märker direkt att humöret åker i botten.

Aja, vi var där runt tre timmar iaf innan vi tog bussen hem.
Väl hemma gick faktiskt jag o la mig i sängen ett tag o somnade, det var fan rätt skönt.

Nu har vi fikat lite o sitter o tittar på tv i godan ro. Längtar efter att få gå o lägga mig.
Kommer dock bli ett jäkla problem o få lillen i säng när det är andra här. Men försöka ska jag göra.

Ehh, jaha....

Idag vet jag fan inte vad jag ska skriva för rubrik, är helt tomt i bollen med det är kanske för att klockan är halv ett på natten oxå. Om några timmar så dimper sambons mamma och två systrar ner hit till lilla E-tuna. De ska sova i vårat vardagsrum över natten, hmm får se hur roligt det blir på en skala 1 till 100..
vi ska iaf gå till parken zoo och hitta på lite andra saker tillsammans, kanske blir kul och det kanske blir en total katastrof men det vet man juh inte förens på söndag när de har satt sig på tåget o åkt hem igen..

Idag så har vi varit iväg o handlat större delen av dagen, lite jobbigt var det i värmen. Sitta i min fars varma bastubil dit och hem, mår illa varje gång jag sätter mig i den. Pappa säger att jag ska klara det för att jag är finne, bah jag är faktiskt bara till hälften det så jag klarar av måttligt varmt i en bil som skumpar fram i snigelfart.

Efter den härliga åkturen ut till Willys o hem så traskade vår lilla familj till ÖB för att hitta nå skoj och det gjorde vi, för 600 spänn, vad tusan köpte vi egentligen?!?

Efter det kom vi fram till att vi skulle gå o fiska lite så först travade vi iväg till Vickningen och åt deras super super goda burgare, Sambon sa att de var 100 gånger så mycket godare än McDonalds och jag håller helt med.
Sen efter den mättande historian så gick vi ner till centrum o köpte kastspö till sambon o sen bar det av till fiska.

Jag fick iaf en aborre och en lustig liten mört =) He he...
Sambon fick inget...

Hmm, en skum fråga. Var fan går det bäst o gräva mask? Eller finns det o löpa någonstans?
Hatar o gräva efter slemmiga små saker men de är juh väldigt bra att meta på då lillen sitter det med sitt lilla spö..

Nu ska jag sova då man måste gå upp tidigt o dammsuga, varning grannar som är bakis, ingen hänsyn ges imorgon då det kommer släktingar på besök. Dvs svärmor och flickor som är 12 o 16.....

Fuskis??????

Hmm, är det okej att fuska ibland?
Nu menar jag inte psov o sånt utan att fuska lite med tvätt tider?
Min tid börjar sju imorgon bitti men jag smög ner strax efter 21 nu ikväll och kastade in två maskiner och nu så hänger allt i torkskåpet. Visst, man får inte tvätta efter 21 men jag bara kände att jag orkar inte gå upp sju för att tvätta ett berg utan då kan man väl få fuska lite? Jag ska juh ändå ner till åtta och fortsätta med tvätten. Vet juh fler som gör så här i huset.

Vad har jag annars o skriva om då?
Inte mycket måste jag erkänna.
Håller på och planerar inför min födelsedag, firar den samma dag på eftermiddagen då alla slutat jobbet o så.
Sambon skulle antagligen försöka o baka en tårta till mig, eller snarare två eftersom vi inte riktigt vet hur många som kommer.

Och så håller vi koll på mammas lägenhet för tillfället då de är i grekland, små fuskisar, vill oxå ha sol och värme.

Nehe nu ska jag lägga mig i sängen o sova lite innan man ska upp o tvätta =(

Akut?!?

Okej, jag har kommit fram till att Akuten inte alltid är för ens eget bästa, hur sjuk man än är så kan man nog skippa att gå dit ibland. Det beror mest på vilka det är som jobbar just den dagen.
Man ska speciellt inte gå dit om man har problem med mage, eller någon annan funktionell del av kroppen.
Och speciellt inte om det jobbar en lång snubbe, lite halv flint och getbocksskägg, har är juh inte riktigt klok.


Vill ni höra historien om lillens två dagar på akuten????
Skiter i vad ni svarar, ni får höra den ändå.



Igår så satt min lilla söta son på pottan i godan ro under min sambos vakande ögon, när han sedan var färdigt så torkade sambon honom och satte på honom blöjan.
Efter ett tag så klagade lillen på att han hade ont i snoppen så jag la honom på bordet och tog av honom blöjan, stirrandes tillbaka mot mig var min sons uppsvällda och lite blodiga snopp.
Jag började hyperventilera och min sambo greps av panik, tankar började snurra runt i hans huvud, han var rädd att han gjort lillen illa.
Vi insåg rätt snabbt att vi var tvugna att ta oss in till akuten, vi fixade skjuts och drog iväg, som tur var så hade lillen inte så ont vid det tillfället.
Väl framme så "skrev" vi in oss och fick sitta i max 15 minuter innan en super trevligt sköterska kom och hämtade oss till ett rum och undersökte liten lite snabbt.
Hon lugnade oss och sa att sådana här saker händer med barn, lugnade av hennes ord så lekte vi lite med Lillen innan läkaren kom.
När dörren väl öppnades så steg det in en läkare med dömmande blick i ögonen och ett strängt drag över munnen.
Han pratade lite med oss och Sambon förklarade att han var rädd att han råkat gjort liten illa när han torkade honom men svaret vi fick tillbaka hade vi aldrig kunnat föreställa oss. Han sa att han inte trodde på vår historia och att den lät uppdiktad och att han skulle kontakta socialen. Innan han gick så sa han bara åt oss att tvätta liten med tvål och vatten.
Jag har aldrig blivit så arg och chockad förut, sambon var alldeles vit i ansiktet och fick kväljningar. Den enda som verkade helt oberörd var just Lillen.

Vi åkte hem igen.

Men idag så började historien igen, fram emot klockan 14.00 så började liten gnälla om att han hade ont och det blev bara värre och värre. Tittade i blöjan och insåg att det var den 3:de torra blöjan idag fanns bara en liten varklick där, vi sprang och tog på oss skorna innan vi satte lillen i vagnen och ännu en gång tog oss till akuten.
På vägen så ringde sambon till min mamma för han ville ha henne där ifall vi skulle få ännu mer skit.
Väl framme så fick vi komma direkt fram till receptionen och det var samma dam som satt där dagen innan och självklart så kände hon igen oss.
Jag berättade hela historien om läkaren osv. Hon såg helt förskräckt ut, hon kunde inte förstå att han gjort något sådant och varit så otrevlig och dömmande. När vi berättade om socialen så skakade hon på huvudet och såg riktigt ledsen ut. Hon frågade om han hade sköljt rent och det hade han så klart INTE gjort.
Under hela samtalet så hade liten skrikit av smärta i min famn och vi hade alla gråtit tillsammans, till och med de i väntrummet såg väldigt ledsna ut när de både hörde och såg liten.
Hon i receptionen sprang genast iväg och pratade med någon som skulle hjälpa oss.
När hon väl hittat någon som hon tydligen tyckte passade oss så fick vi komma in på en gång, min mamma som kommit i samma veva följde med mig och liten in medans sambon och min lillebror väntade kvar utanför.
Hon som kom och hjälpte oss den här gången var hur trevlig som helst och när hon tittade på Lillens snopp så sa hon lungt att han har för trång förhud så han har fått en infektion, hon hade sedan på lite kräm som skulle bedöva lite så han slapp ha så ont. Hon pratade sen lite lugnande med oss och förklarade att det absolut inte var vårat fel att detta hänt och att det bara var lite illa tajming.
Hon gick sedan ut i typ 5 minuter och när hon kom tillbaka möttes hon av världens gladaste unge med den tyngsta blöjan i världen, han hade äntligen kissat och han hade gjort det i massor.
Hon sköljde iaf rent i snoppen lite och vi fick med oss både kräm och rengöring hem. Men innan vi gick så fick sambon komma in och hon förklarade för honom att det absolut inte var hans fel och att läkaren från gårdagen gjort helt fel och om han hade sköljt honom redan då så hade han inte blivit igentäppt där nere.
Dessutom så skulle vi absolut INTE skölja med tvål och vatten, det var ett stort nej nej.

När vi kom ut därifrån så mådde jag så illa och hade ont i magen, berget jag haft på mina axlar hade gått i tusen och åter tusen bitar.
Jag hoppas att den där idiot läkaren får en utskällning.
Vi har iaf sagt i vår lilla familj att han aldrig får komma nära oss igen.
Han var ett riktigt as men tack och lov så fick vi den mest underbara människa man kan tänka sig dagen efter.

Nu på kvällen har jag sköljt och smörjt liten, men han verkar inte så gärna vilja kissa och det är fortfarande varigt.
Det visar sig om vi måste ta oss upp imorgon oxå så att de får kolla igen, men då hoppas jag verkligen att han INTE är där. Men Hon får väldigt gärna vara där..........


26 år.....

Fan snart så fyller man 26, hmm var försvann 25 någonstans?
Ibland går tiden så fruktansvärt fort, känns som om man missar allt.

Men men, iaf tiller som kommer droppa in här den 13 augusti, köp inga blommor, inget kort eller något liknande.
Jag vill ha pengar, bara pengar även om det bara är 40 spänn för allt det går till min tatuering som jag ska göra den 14:de precis dagen efter.
Kommer gå på lite så ekonomiskt stöd är verkligen eftertracktat =)

Nu ska jag duscha... Pussar


I´m back...

Jo men visst, men man har juh varit i stan igen sen i fredags kväll. Kom väl hem runt 22 då.
Vi har haft det jätte trevligt på semestern, tyvärr så kryllade det av fästingar, usch.. Lillen hade väl en fyra stycken på sig medans sambon bara har haft en som suttit fast men han har haft sex stycken som kröp på honom.. Jag klarade mig rätt bra, hade en på mig som kröp timmarna innan vi skulle åka hem =)

Hmm, man får väl lägga in lite bilder här så får ni se...

Welcome to hell....
Hemskt....

Vi badade och myste.
Visst det hade sina dåliga delar men det gjorde mig inte så mycket =)
på väg till Ljusterö

första havsbadet

Fisket var tråkigt mellan varven.





I lördags så var man så klart i stadsparken med en massa annat folk o lyssnade på Håkan och Kent.. Rätt så trevligt men höjdpunkten för mig var i söndags, det vill säga igår.
Då var juh Magnus Uggla i Parken Zoo.
Jag, Sambon och Lillen letade oss dit och gick runt lite bland djuren först och så fick juh lillen träffa fantomen, han var hur lycklig som helst =)
Sedan gick vi och satte oss i solskenet och bara njöt..

Lite bilder från vår vistelse där får bli det sista som visas idag =)












My man.......



Puss o Kram

Hej igen.

Trevligt att ni alla tittar in igen.
Tänkte bara skriva o säga att imorgon åker vi på semester här borta, vi kommer hem på fredag igen.
Ska bli riktigt skönt att få komma bort o tänka på annat, känns som om vi alla behöver det just nu.

Livet rullar iaf vidare vidare här borta, men det är mycket känslor här borta just nu.
Sambon är lite nere och det är jag med och självklart så märker lillen det och blir lite gnällig han oxå.

Vet inte riktigt vad jag känner och hur mycket jag känner.
Känner mig iaf ledsen och rätt mycket besviken och en massa massa arg. Vi tycker att det är så orättvist att något sånt här skulle hända oss. Vi vet att det händer många men man kan juh inte låta bli att bli väldigt känslosam.

Ha det bra så höres och synes vi snart igen.

Förlåt

Men det verkar som om våran hemlis fick för sig att inte stanna kvar här. Tråkigt nog men det är juh sånt som händer, tänkte bara informera er om det så nu slipper ni gissa mer.....

Hihi..

fan vad jag älskar er mina sockersöta kompisar =)
Riktigt kul när ni gissar juh.. Men.... Det kan vara rätt o det kan vara fel, en del av det iaf.
=) Jo men om man säger så här, min kära lilla tjejkomis med hundar som tränar ungar i fotboll kanske ska se till att hon inte åker utomlands runt februari nästa år.. Då ska du vara här o vara mitt stöd..

Hmm, vad händer annars? Inte mycket.. Vi är panka som vanligt, lillen skriker, jag skriker och sambon skiter.. Som det ska vara typ.

På söndag drar vi på tältsemester, ska bli kul men samtidigt lite halvjobbigt med tanke på lillen. jag hoppas att han klarar av o sova i tält, men annars så får han väl sova i stugan.

Nu ska jag lägga mig o soffan o spela Pain.. Blev en kort uppdatering den här gången..

Kramiz

RSS 2.0