Trist.

Jaha, så var det sista avsnittet av den här säsongen av grey´s. Lite tråkigt men vem vill sitta inne o glo på tv under sommaren? Visst, jag måste juh göra det när lillen somnar men jag sätter mig oftast på balkongen o skiter i tv:n.

Så, vad har vi för skoj att berätta idag?!
Jo, lillen var på dagis som vanligt o jag passade på att umgås med både sambo och min söta lilla tjejkompis. Men det blev avbrutet av den läskiga tvätt tiden som bara hånade mig hela tiden, kampen mot klockan var jobbig. Hur mycket kunde jag hinna med innan klockan slog 12? Inte mycket tydligen, jag fick hoppa hem, studsa upp för trapporna för att sedan dra ner Sambon med tvättkorgen bara för att inse att de som hade tiden innan var inte där.. Låst!!!
Ahhhh, panik. Måste in med tvätten så att man slipper den, men aha vilket lägenhets nummer har de då. Jo men det var bara att gå o ringa på o de bad så mycket om ursäkt för att de hade försenat min pina med tvätten.
Där stod jag med tvättkorg och en Sambo på flykt. Kanske så skulle man ta o gå i tvättstrejk men känner jag min sambo rätt så skulle han bara skita i tvätten o gå i smutsiga kläder, nice.
Jag får väl dras med tvätten.

I mellan mina turer ner till tortyrkammaren så var det juh självklart att man skulle hämta lillen oxå, lite omväxling iaf.
Sambon följde med dit och så fick han ta med lillen upp o ge honom lite isglass medan jag stod i en bastu o plockade en massa tvätt. Hmm, lycklig? Nej, Lättad när det var över? JA....

Hmm, sen var man bara hemma o softade innan det var dags för fotbollsmatch.
På med skor, fylla vattenflaskor, gå ner till vagnen, springa upp igen efter en boll och sen ut för att hämta upp lillebror som ville följa med. Sen var det bara att gå o gå o gå för att sen undra men vart fan ska vi?!?
Tack super coola snälla tränar hundägare mamma för att du ringde o sa vart vi skulle annars hade det slutat med att vi hade kollat på en helt annan match o folk hade trott att vi var helt skruvade i bollen när vi står o skriker efter en massa ungar som inte ens är där..
Sen bar det av hem igen men det efter att vi lämnat av lillebror hemma hos honom igen.

Lillen somnade direkt när vi kom hem o nu har man tittat på sina program på burken så nu kan man softa.
Men imorgon blir det riktigt soft.. Sambon åker till Sthlm över dagen o lillen ska till dagis, kompisen kommer över efter lunch typ och jag ska bara ligga i solen på förmiddagen.... NICE =)


Kommentarer
Postat av: din vän... *s*

han verkar inte gö många konp, din sambo :) hehe inte så najs att gå i smutiga kläder för att man inte vill tvätta!! ;)

2008-06-05 @ 20:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0