Helt otroligt....

Precis när man tror att man börjar bli frisk så känns det som omman blir sämre igen, jag hatar verkligen det här...
Man märker juh att det är jobbigt för resten i hushållet oxå, sambon är juh inte van att ta så mycket ansvar.
Han har juh aldrig tagit hand om ett barn och tyvärr så har det inte gått så bra med det de senaste dagarna.
Mycket beror nog på min lille kille om jag ska vara helt ärlig, han har blivit väldigt svartsjuk av sig sen sambon flyttade in, han skriker så fort sambon rör mig och ingen annan än jag får röra lillen.
Rör sambon honom så börjar han stor skrika och gnälla och gråta, är det normalt?
Det är juh jobbigt för sambon oxå för han vill kunna sitta o mysa och leka med honom, han saknar det jätte mycket och jag märker hur frustrerad han blir då och då.
Imorgon så är vi iaf barnlediga under dagen, helt underbart. Min mamma ska ha honom imorgon och det är precis vad vi behöver, lite tid för oss själva..

Idag gjorde vi iaf en bra sak, vi åkte och storhandlade. Jag mosade i mig en massa alvedon ocg försökte väcka liv i min väldigt sömniga kropp. Visst kände jag mig som en zombie inne på willys men det var det värt, fick hem en massa mat.

Sambon köpte en massa frukt och grönsaker, han fått för sig att vi ska bli lite nyttiga av oss.....

Funderar stark på att gå och lägga mig snart, har juh inte sovit bra på flera nätter nu, jävla feber som kommer och moppsar sig då. Och är det inte febern så är det en massa ont som sätter sig på en massa komstiga ställen...

Hmm, och visst ja... Sambon och jag har bara tjafsat lite idag men det var inte allt för farligt.
Mycket bottnar sig i att han och lillen inte kommer så bra överens tyvärr.....

Några förslag på hur det ska bli bättre??

Tack och godnatt.......

Okej.. Nu så..

Nu börjar man äntligen må lite bättre, visst man hostar fortfarande som en jävla idiot o så men annars är det okej.
Det har varit några tuffa dagar här, har haft så ont i kroppen att man inte har kunnat gå, hostat så att man fått spänningshuvudvärk och typ svettats bort halva min kroppsvikt...
Idag orkar man iaf stå och gå, ska försöka till och med försöka ta mig ut en sväng idag, måste ha frisk luft..

Har upptäckt att jag har ett väldigt jobbigt temprament när jag är sjuk, min stackars sambo har fått stå ut med mycket de senaste dagarna. men han har varit så snäll och mysig, han har verkligen tagit hand om mig och lillen. Utan honom här vet jag inte vad jag hade gjort..

Jag måste faktiskt erkänna att jag har inte så mycket att skriva om just nu, vad ska man liksom skriva om när man varit sjuk i flera dagar? Det har juh inte hänt något vettigt ens här hemma?!

Får väl kanske skriva mer imorgon eller nåt... =)

*host host*

Det är vad min dag har bestått av, hosta i massor.  Känns ibland som nån står o hoppar på min bröstkorg och ibland sticker ner en fjäder i halsen på en bara för skojs skull...
Jag hatar att vara sjuk, jag vill vara pigg o leka med min son, plocka här hemma och bara njuta av vardagen, men nej då, här ska man ligga nerbäddad i soffan/sängen o hosta tarmarna ur sig.....

Hur sjuk jag än var/är idag så gick jag o lämnade lillen på dagis för att sen sega mig ner till frisören, helt underbart o sitta där o bli ompysslad. Det var helt klart värt det, visst mådde mycket sämre när jag gick där ifrån rent fysiskt än när jag kom, men rent mentalt så kände jag mig toppen..
Det var som jag sa till min mamma när jag pratade med henne på väg från frisören, hon frågade mig om inte jag var sjuk och då svarade jag helt enkelt "tror du verkligen att jag skulle ge upp frisören bara för att jag hostar, har ont i kroppen och huvudvärk?" och hon svarade så klart NEJ...

Idag kom äntligen killens spel fram, nu har han något att göra när han är uttråkad.. Tack och lov...
självklart har väl även jag hunnnit leka lite med den redan, man måste juh bara göra det när det står en guitar hero3 så fint på golvet, he he...
Jag rockar =P

Nehe, funderar på att gå o hosta upp några fler tarmar nu ( om jag har några kvar ) och så får vi se om jag orkar skriva några mer rader imorgon..

OOOOhhh en sak till, när man mår som värst och bara vill att sjukdomen ska vara över är det inte självklart att man får mensen då oxå.. Typiskt, ingen bebbe den här månaden iaf....

Så ont......

Okej, jag hatar den här dagen. Inget har gått som man velat.
Lillen verkar vara lite halvsjuk, Sambon går och är halvsur hela tiden för att hans spel inte har kommit ännu och jag har så fruktansvärt ont i hela kroppen och har en jobbig hosta..
Så typiskt att det skulle börja just idag, ska juh till frisören imorgon.. Ähh sjuk eller inte så ska jag dit, har sett fram emot det så jag ger inte upp det för lite ont här och där...

Alla symtom började typ i förmiddags när jag och sambon hade ett "litet" gräl.
Nu blev ni nyfikna va?!?! Alla vill alltid ha alla smutsiga detaljer, vi kan väl göra så här...
Ni får veta vissa saker men inte allt, sambon har juh lite problem med det ena och det andra och idag när jag sa att min bästa vännina och hennes sambo kanske skulle komma förbi en sväng idag så blev han helt tokig.
Han sa att det var okej att hon kom över men inte hennes kille, jag frågade varför och det hade mycket att göra med alla hans problem, henne har han träffat förut men inte han..
har upptäckt att han är väldigt blyg ibland så det kan juh ha en hel del med det o göra..
Jag hoppas att min vännina inte tog illa upp för att de inte kunde komma hit. En annan dag kanske..

Okej men iaf, efter bråket så började jag må skit dåligt, kanske var så att jag släppte garden eller något.
Nu mår jag iaf lite bättre och lillen har fått alvedon nu ikväll så jag hoppas att han kan sova o mår bättre imorgon så att det blir dagis för honom.

Fan vad man hostar här då, känns som om man ska kissa på sig varje gång det kommer en hostattack.

och så måste jag juh bara säga en sak till innan jag går och gör beslag på soffan igen, De senaste dagarna så har jag fått det bästa i sängen någonsin, yummie =)

Rensat?!

Okej, jag är sådär måttligt road just nu.
Upptäcker att jag så fort varit ute själv med min son och killen har stannat kvar hemma så har han rensat på historiken på datorn....
Det är inte roligt eftersom många av mina lösenord sparas automatiskt på vissa sidor och det är lite jobbigt o fixa tillbaka dom då man inte kommer ihåg alla..
Liksom vilken vettig människa kommer ihåg alla lösenord som man har på alla internet sidor, mobiler och olika kort av alla dessa slag...........
*morrrrrrr*
Och det roliga är att när man varje gång frågar honom varför han har gjort det så får man till svar " Jag har kollat efter en present till dig" men tror ni att jag någonsin fått någon?
Nej! Hmm, jag skiter i om han kollar på "vuxensidor" eller liknande, liksom vem har inte gjort det?
Och sitter ni och säger " Nej, usch, det skulle jag aldrig kunna göra" alternativt "Det har jag aldrig gjort" så ljuger ni.. Skit mycket....

Jag kan stå för att jag har tittat på snusk, tror att det hela började när man var liten o hittade pappas roliga tidningar som var dåligt gömda under sängen. Klart att man blev nyfiken redan då.
Idag så tittar man dock inte så mycket, jag gillar den äkta varan som jag har hemma med sambon istället.

jaha, ska vi prata om lite mer snuskfria saker då.
Idag var jag tvungen att krypa upp ur sängen klockan sju för att tvätta, hur kul är det på en skala 1-10?
Typ -20, jag skojar inte, jag hatar o tvätta. Visst det är skönt när det är klart  men när man står där nere med sminket under ögonen, trött som ett as och sorterar skitiga kalsonger så är man helt enkelt inte lycklig..

Nu börjar det dock kännas som om dagen kan bli rätt okej, jag har fått skrika av mig på sambon, kramats med lillen och nu börjar det lukta mat här.
Killen är faktiskt en sån som gillar att laga mat, och han är duktig.
Jag kan då inte laga mat alls, är typ duktig på makaroner o korv.

Tänkte tacka mina vänner som har varit så gulliga o hört av sig för att säga att de gillar min blogg och mitt sätt att skriva. fan vad nice, gillar lite feedback. Ger mig kraft o skriva mer o mer....

3 cider

Okej, 3 cider var allt som behövdes för att jag skulle bli lite smålullig hemma hos min mamma idag.
Jag var där med min son för att äta lite påskmiddag medans sambon städade hemma, han ville som sagt inte följa med.
Va kul att se min son så lycklig över att komma till mormor, morbror och plastmorfar.....
Vi träffar dom allt för sällan vilket är väldigt tråkigt, men de jobbar så mycket så man får anpassa sig efter dom...

Känner mig faktiskt lite seg o slö här så jag tänker inte skriva så mycket idag.

Kan iaf säga att allt är riktigt prima här borta....

Hej så länge o glad påsk eller nåt......

3 timmar...

Då är det påsk igen.. Kanske inte så viktig för min del, för mig handlar det om god mat och att umgås med familjen. Men vi får se hur det blir det här året, min mamma ringde i morse och sa att min lillebror hade kräkts på morgonen, vi kom då fram till att vi avvaktar till imorgon och bestämmer då om vi ska ha nån påskmiddag.
jag hoppas på det bästa iaf.
Men blir det påskmiddag så ska inte sambon följa med, han lider utav en hel massa saker som gör att han helt enkelt inte vill.
Han har torgskräck, rodnar intensivt med mycket mycket mer. Det som är bra är att han vet om problemet och vill ha hjälp, han försökte få hjälp i sthlm när han bodde där men som vanligt så blev han bara runt bollad. jag hoppas att han kan få hjälp här i stan så att vi slipper ha det så här..

Okej, alla som läste min blogg igår märkte att humöret inte var så bra här igår, men som tur är så är det 100 gånger bättre nu, vi behövde bara sova lite.
Och så har vi sovit idag på dan oxå med lillen, i tre timmar ?!?! Vi kommer få ett helvete när vi ska få honom o sova..
Men jag hoppas verkligen att han somnar sen för ikväll vill jag ha s*x...
Jag tror inte vi har haft det på typ en vecka!!!!!
Vi har varit för trötta och en hel massa andra dumma bortförklaringar.
Jag börjar lida av sexuella frustrationer, helt ärligt....

Och dessutom så kan man juh inte bli gravid om man inte har sex, jag är juh inte jungfru maria eller nåt..

Hmm, börjar känna mig lite slö här borta, sambon köpte en crosstrainer åt mig för ett tag sen.
Inte för att han tycker att jag är fet eller nåt, utan för att jag ville få ett bättre flås ( och om gud ville en snyggare kropp till sommaren ). Men nu så har man plockat in den i klädkammaren i brist på plats och tyvärr så har den blivit lite bortglömd *skäms*
Det är inte så svårt att plocka ur den ur den stora klädkammaren, men ändå så känns det så ansträngande..
Hur ska man orka träna när man inte ens orkar ta ur den ur den förbannade klädkammaren????
Jag skulle fan ha ställt den i sovrummet istället där man ser den varje morgon o kväll och kanske blivit lite sugen på att hoppa upp o bränna kalorier.
Men men, jag får nog vara rund o go i sommar oxå, tur att man köpte en bikini som döljer mer än vad den visar.
tack bikini industrin för att ni tänkte på oss lite rundare människor som inte ville ha en baddräkt.......

Nehe, dags o sätta sig i soffan o äta godis, dricka cola och glo på let´s dance. Åt hellskotta med bikinisäsongen, jag gillar o leka strandad val på stranden....


Jag får men.....

Jag måste erkänna en sak, jag ahr ibland svurit åt min son, men det är inte så ofta..
Det händer mest de dagar då han har hållt mig vaken flera timmar i sträck under natten, vilken mamma skulle inte bli lite trött och helt slut på allt gnäll och tjat. Ibland så känner väl alla föräldrar någon gång att de bara vill ge bort sin unge?

Idag var väl nästan en sån dag, igår vaknade lillen strax efter 22 ( ingen vuxentid för mig o sambon ) och vägrade somna om i sin säng, vid 00.30 så gav jag helt enkelt upp och lät min son somna i vår säng.
Jag kände att jag inte hade nåt val.
Och det är juh självklart att man är helt slut dagen efter?! Var juh dessutom tvungen att gå upp tidigt för att lillen skulle till dagis.
Och jag kan förstå att min sambo är skit trött oxå men jag blev skit sur när han helt plötsligt svor till åt min son och blev riktigt arg.
Men hallå, är det så att jag får men inte han. Han har väl oxå all rätt i världen att bli arg och trött?!?
Men samtidigt så använde han ett ord som jag aldrig skulle kunna använda mot min son, tänker inte ens skriva ner det här.

Och mitt humör bättrades inte på när sambon vägrade att lägga lillen som han lovat så att jag kunde få gå in o duscha i lugn o ro. Jag förväntar mig inte att min sambo ska ta en massa ansvar för ett barn som inte ens är hans men när man har lovat något så har man....

Har jag rätt eller fel?


Nu till en annan helt sjuk sak, igår gick ett par av mina glasögon sönder, grejen som sitter över näsan gick av.. Verkligen av. Som tur var hade jag ett annat par hemma så de fick duga tills jag kom ner till optikern..
Gick ner imorse när de öppnade o frågade vad det skulle kosta o laga dom. Eftersom min garanti gått ur ett år tidigare så skulle det kosta mig runt 800 spänn!!!
Det var bara o kasta dom, jag har för fan inte råd o betala det.
Det som är mest sorgligt är att jag inte ens har betalat färdigt på dom, jag tog dom på avbetalning eftersom soc inte ville hjälpa mig o betala för en sak som jag använder varje dag för att annars så kan jag inte se något alls.
Nu sitter jag här med ett par gamla glasögon i fel styrka o är väldigt förbannad på allt o inget.
Tack o lov att min mamma finns, hon ska hjälpa mig med ett nytt par glasögon, men först så ska jag kolla med soc om de inte kan hjälpa mig den här gången, är juh faktiskt en rätt viktig sak för att jag ska kunna leva normalt..

Nehe nu ska jag sätta mig i soffan brevid en grinig sambo o vara lika grinig tillbaka..
har lust o vräka ur mig samma sak som en komiker en gång ville säga till sin unge,
"sätt dig på den här ditt lilla slem och rotera" och så visar man sitt fina finger........

Bortskämd?

Över 800 kronor, det var för hur mycket min sambo handlade leksaker åt lillen för.
Han gick o plockade medans jag fick bli pack åsna.. Han sprang runt bland alla hyllor och verkade leta efter det helt perfekta åt lillen.
Det slutade med en liten hoppborg! En skit stor bil från filmen cars och en hel massa annat. Och så självklart en film med musse pigg..
Grabben har precis fått tv i sitt rum så sambon tycker det är kul att köpa en massa filmer åt honom.

Och nej, han försöker inte köpa min son, det är bara det att det har fått jätte bra kontakt senaste tiden och Sambon kände att han ville köpa något åt lillen för han har inte gjort det så mycket..
Kanske var det lite det att jag o sambon köpt en massa nytt hem men lillen inte har fått något nytt.


Kände mig lite elak mot lillen idag, kände mig riktigt lycklig när jag lämnade honom på dagis. Ville bara vara själv ett tag, han går bara på dagis tre dagar i veckan. Sättet jag kände mig elak på var att man kanske inte ska känna sig lycklig för att man lämnar bort sin son.
Men samtidigt så är det juh jätte nyttigt att han får träffa andra barn i sin ålder och leka av sig lite, lära sig lita på andra vuxna än bara mig o sambon.
Dessutom behöver man som vuxen tid för sig själv, det är jätte viktigt... Man måste få en chans o varva ner, visst vi har juh kvällarna när lillen somnat men det är inte riktigt samma sak.. På kvällen är man juh skit trött o orkar inte riktigt göra något vettigt förutom att ligga i soffan o slöa...

Nu kanske vissa undrar vad fan jag gör om dagarna och svaret är.... INGET.
Förutom att städa, plocka. tvätta o en massa annat... Är tyvärr arbetslös, känns som om man har sökt varenda ledigt jobb som finns i den här kommunen men inte får man något, super tråkigt men men.. Kommer förhoppningsvis något nån gång.. Får dock se om det blir ett nytt jobb eller en liten bebis först =)

kram


Så nytt..

Hmmmm.
Allt är så nytt när man flyttar ihop med en person, jag och min kille flyttade precis ihop och allt flyter på väldigt bra. Visst det är mycket man ska vänja sig vid och så men det är helt underbart att äntligen kunna starta upp något tillsammans.
Vi röjde ur nästan hela vardagsrummet häromdan och drog till Ikea och köpte nya möbler =)
dagen efter kom den nya LCD tv:n oxå, den va väldigt stor så det var tur att vi köpt en ny tv-bänk.
Och så igår tittade killen på mig o sa att vi behöver nya gardiner i v-rummet för dom vi hade passade inte in =O
Jag har aldrig varit med om att en kille säger något sånt, men det var bara att dra iväg o köpa en massa nya gardiner, ljus och annat som passade in i v-rummet.

Kommer nog bli riktigt snyggt när allt är klart här hemma. Visst det känns juh lite konstigt när allt mitt gammalt skit åker ut o det kommer in en massa nytt som man inte är van vid.

Men jag märker att killen trivs mycket bättre nu när han har haft massor o säga till om, vi har typ kommit överens om att alla tekniska saker är hans revir inklusive köket.
Han är superbra på att laga mat så det är toppen eftersom jag är jätte dålig, har till och med svårt att koka ett ägg =)

Det som även spelar väldigt stor roll här hemma är att han kommer jätte bra överens med min 2-åriga son.
Min lille pojke har aldrig haft en far närvarande så det här är väldigt speciellt för honom, jag har sett att han har blivit gladare och mer busig sen hans "nya" pappa kom in i bilden. Han kallar honom till och med för pappa och det har min kille inga problem med, han tycker det bara är kul att min lille tycker så mycket om honom.
Det är helt toppen eftersom jag o killen planerar tillökning i familjen nu, har inte hänt något än men det kommer nog... Hoppas vi iaf..

Nehe, är nog dags att gå o se hur det går med maten som killen lagar... Luktar helt underbart iaf, blir någon slags laxgryta idag =)

RSS 2.0