Jahaja

Jag hatar den här dagen på månaden då man måste betala räkningar. Varför måste den komma så snabbt hela tiden?
Man kan ju hoppas på att man en dag vinner lite pengar så att man iaf har några kronor kvar på fickan efter storhandling och räkningar..
Men för att vinna pengar så måste man ha råd att spendera lite pengar. Mohahahahaha, jävla onda cirklar det finns överallt....

Aja, man får väl skatta sig lycklig för att det snart är den 20:e igen eller snarare den 18:e för då trillar barnbidraget in och man kan köpa de sista julklapparna... Suck, varför måste det alltid vara ett sånt jäkla strul? Aja, vi kan tack försäkringskassan för det, liksom så många andra oxå kan göra här i vårat avlånga land =P

Det som iaf är positivt är att vi har bestämt att vi inte ska köpa några julklappar till Oliver och Theo utan bara koncentrera oss på Wille och det är ju mest pga att Oliver och Theo är så små så det är inte lika viktigt och kul för dom att få en massa grejer. Bättre att de får en massa när de fyller 1 =)

Snart så måste jag sätta igång o städa lite här hemma. Måste dammsuga och sånt där roligt =)
Skönt när det blir gjort iaf.

Pinsamt

Man vet att man har lite pengar när man måste plocka bort saker man har handlat i kassan, precis det hände mig idag.
Man känner sig så bortgjord. Jag hade 316 kronor på kontot och det lilla kalaset gick på 335 när jag kom till kassan, var bara o plocka bort 2 varor som man egentligen hade behövt hem. Men men, får ju in en slant på onsdag igen och det är väldigt välkommet som vanligt.
Jag vill så gärna ha ett jobb nu, Patrik oxå.
Vi vill tjäna våra egna pengar och känna att vi inte behöver vända på varenda slant vi har.
Men men livet är hårt, kanske blir lite lättare i framtiden.
Känns ju väldigt tufft o ha det så knapert nu när det snart är jul men förhoppningsvis så har vi råd med lite julklappar till ungarna iaf, vi behöver ju inte köpa till varandra jag o Patrik.
Är ju barnen som räknas....

Men annars så är det rätt lugnt här just nu, ska till BVC på onsdag och det ska ju bli kul o se hur mycket de små har växt. De borde ju väga en hel del nu, får ju så jävla ont i armarna när jag bär på dom.

Nehe, blev ett kort litet inlägg just nu men jag orkar inte skriva så mycket =)


Men va fan..

Blir så sur på Patrik ibland...
Imorgon så är det glöggfest typ hos min morbror och från början så var det bara jag, wille och Theo som skulle åka, bla för att vi alla skulle inte ha fått plats i en bil.
Men så ringer min morbror till min mamma idag och säger att han mer än gärna kommer o hämtar Mig eller Patrik + en av tvillingarna då han har en bilbarnstol i sin bil.
Gud va kul tyckte då jag, är ju så sällan vi hittar på något som en familj, dessutom så vill ju min släkt träffa Patrik och tvillingarna då de inte gjort det än. Iaf inte alla =)
Men vad Patrik tyckte om det är ju en annan femma, han blev sur och totalt tvärvägrar o följa med.
Ibland så undrar jag varför vi ens är tillsammans då han alltid vägrar och följa med oss på sådana här saker.
Jag är trött på att vara ensamstående mamma så fort jag går utanför dörren. Är väldigt ofta då man vill göra sånt här som Patrik vägrar och det slutar alltid med att jag får gå själv.
Ibland är han en stor jävla idiot och han vill ju bara inte inse hur stor skada sådant här gör i vårat förhållande.
Jag vill ha med min man när det vankas äventyr men han vill bara sitta hemma och sitta vid datan eller framför tv-spelet. Vi bråkar till och med om att han ska gå och handla, brukar dock bli så att jag får gå iaf.
Usch vad deppig jag blir av allt det här, min släkt/familj försöker hela tiden få Patrik att hänga med på saker o ting men då blir han bara sur.
Varför är han så här?
Jag orkar snart inte mer, jag längtar ut ur lägenheten, hälsa på folk o hitta på saker. patrik ser fram emot den dagen då han slipper gå ut alls.
Hur kan vi fortfarande vara så olika efter alla dessa år tillsammans?
Man brukar ju bli mer o mer som en enhet i ett förhållande men inte i vårat fall, känns som om vi växer ifrån varandra mer o mer.
Vill jag verkligen att våra barn ska växa upp i det här? Jag vet faktiskt inte, jag hoppas ju att han ändrar sig snart. Det kanske han gör, vem vet?

Men som läget är nu så saknar jag min Patrik, den kärleksfulla, påhittiga och orädda Patrik.
Jag är trött på att höra att han inte gör saker för o göra mig glad, jag gör saker för att han ska bli glad men det funkar visst inte åt det andra hållet. Det är ju både o ge o ta i ett förhållande, men Patrik han har fastnat i att bara ta.

Oooops I did it again....

Jag är ju bara för dålig på att skriva här inne just nu, vad fan är det med mig????
Visst att man har mycket o göra som småbarnsföräldrer men inte så här mycket..
Så bara för att förtydliga så har jag inte glömt bort er, alla mina trogna "fans" =P
jag är bara en väldigt busy mamma...
Okej, vad har hänt.
Jag har numera en kroppsdel mindre o tänka på, opererade bort min "älskade" gallblåsa förra veckan o det var ju en intressant upplevelse, Har aldrig mått så illa i hela mitt liv som jag gjorde efter narkosen. Fy faaaaaan, hoppas att jag aldrig behöver bli nedsövd igen...
Kommer inte ihåg så mycket av när jag först vaknade upp men de sa till mig efteråt att jag spytt som en gris o sen hade de pumpat mig full med nån medicin som skulle få bort illamåendet. Det hjälpte sådär.
Men de som jobbade på kullbergska var ju helt toppen. De tog superbra hand om mig.
Men det kändes riktigt skönt o få komma hem dagen efter, saknade ju min lilla familj tok mycket.
men jag säger bara, tack o lov för smärtstillande =D

Men nu mår jag prima, lite ont i såren bara o några fina blåmärken men det kan jag leva med ett tag.

Hmm, Oliver o Theo kan iaf röra på sig lite mer nu. Theo drar sig framåt och kommer snart o krypa, medans Oliver han kan putta sig bakåt =)
William han kan redan allt det där men han har precis lärt sig spela luftgitarr och sjunga samtidigt. Duktig pojke, han ser ut som en liten medlem i kizz när han står där o lipar för fullt mellan varven.

I helgen så kanske det bär av på glöggträff hos min morbror, måste bara se hur alla mår först. Ska ju åka med mamma o dom då men om brorsan fortfarande ligger sjuk då så blir det ju inget..
Men om vi åker så bli det jag, Wille o Theo. patrik stannar hemma med Oliver som snorar hej vilt här hemma.. Tänder på g kanske. Vet att Wille snorade som tusan när han fick sina första.
Känns lite trist när man tänker på allt det här första. Är ju inte så mycket kvar av sånt för Wille, jo jo. Typ första dan i skolan, första flickvännen osv. Men det här, första steget, första leendet osv, det kommer ju aldrig tillbaka igen.
och det gäller ju detsamma för tvillingarna, de avverkar det första på löpande band nu..
Aja, man får väl se fram emot det första barnbarnet sen då ;)
Men det är lååååångt kvar tills dess =)

Nehe, om man ska ta lite frisk luft för o sen lägga sig i soffan o käka lite glass o dricka lite te...
Hmm, jaaaa det lät som en bra plan..

Tjingeling

Tid

Tiden räcker inte alltid till har jag märkt. Jag hinner iaf inte uppdatera min blogg så ofta och det ber jag om ursäkt för. Men just nu så är det inte så konstigt, sjuklingarna byter av varandra här hemma så det är ju löjligt.
Först var Wille sjuk, sen Oliver, Patrik och Theo men ungarna har piggnat på sig nu så nu är det bara Patrik som går o gnäller o snorar. Sådär lagom kul o vara den enda som är frisk o måste hålla på o fixa hela tiden. Håller på o bli lite smått tokig.
Och så har man bara suttit inne här typ hela tiden, jag vill hitta på något innan jag ska operera mig för efter det lär jag ju bli isolerad rätt så bra här hemma.

Annars så har det inte hänt allt för mycket här sen sist jag skrev.
Svärmor var här förra helgen o det var riktigt trevligt, skönt med ett par extra händer som kunde hjälpa till med barn o allt.

Oliver har precis börjat vända på sig, tog sin lilla tid men nu så kanske han snart börjar dra sig framåt oxå.

Theo drar sig fram för fulla muggar och snart så kommer han börja krypa som man ska då han går upp på knä och gungar sådär gulligt. Visst, han klonkar ner med huvudet ibland i mattan men som tur är så är vår matta rätt så tjock o skön =)

Och inte har nån av de små fått några tänder ännu men jag hoppas att det kommer snart för det är ett jäkla ätande på allt de kommer åt, sötnosar.
Och nu så äter de vanlig mat o välling. Inge mer ersättning, tack o lov. Började bli väldigt dyrt o köpa en massa ersättning hela tiden. Kostar ändå runt 125 kronor förpackningen och den räckte inte ens 1 vecka med 2 små knottar. Och med välling så blir de helt klart mättare, på nätterna så går vi max upp en gång per natt nu. Så skönt o få sova lite mer nu =)

Nehe om man nu ska försöka hitta på något. Men jag vet inte vad =)

RSS 2.0