Lättad mamma.

Yes, äntligen har jag fått en tvättmaskin, inge mera springa i tvättstugan. Inget mer upp o ner för trapporna med både sambo o barn i släptåg och inget mer släpande. Min urgulliga lilla far fixade en tvättmaskin åt mig, äntligen gjorde min pappa något för mig. Kommer inte ihåg sist han gjorde det Skrattande

Visst man får juh en rätt så bra träning o springa i trappor men eftersom jag o sambon vill ha fler barn så är nog det bästa att man har en tvättmaskin inom synhåll. Våra katter är dock väldigt skeptiska till den stora bullriga saken i vårat badrum och så har den juh snott deras kattlåde plats men det kommer nog snart gå riktigt bra för dom oxå.

 

Idag var lillen iaf på dagis och det gav mig några timmar av lugn, passade på o åka hem till en vännina så att hon slapp vara själv. Har hänt lite saker i hennes liv på sista tiden och det är klart att man vill vara till någon nytta o ge det stöd man kan.

Det var iaf skönt för mig oxå o komma bort från sambon ett litet tag, vi verkar tycka det är kul o tjafsa o tjata på varandra just nu. Går väl över det oxå till slut, vilket det brukar göra efter en dag eller två. vet inte om jag ska ha mensen snart för jag är så himla lättretlig. 

 

Imorgon så ska vi iaf försöka hinna storstäda när lillen är på dagis och sen blir det hemhandling av mat, mums....

Oj, visst ja, du gumman som hjälpte mig med min tatuering.. När ska du ha tillbaka ditt?? Så jag vet bara =) Kram

Kommentarer
Postat av: jenny

skönt med tvättmaskin :)

2008-08-19 @ 21:47:22
URL: http://jnyyy.blogg.se/
Postat av: Sara

Ta det så snart du har råd bara.. Glöm inte att jag ska låna din "plupp" också när du har tid att ses.. Kram

2008-08-20 @ 08:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0