Hemlis

Jupp, det är väl en hemlis kan man kalla det. Hmm men visa vet juh om det. Är det fortfarande en hemlis då?
det är det juh eftersom jag har bara sagt det till vissa och fler kommer jag berätta det för och då är det ingen hemlis längre =)
Hmm, gissningsleken lär nog starta snart. Bara skoj o se hur många fel folk får =D

Vad har hänt hät på sista tiden då?
Inte mycket men det var iaf sista veckan för lillen på dagis o nu går han på semester i några veckor.
När han sen börjar i augusti igen så börjar han på en annan avdelning för lite större barn =)
Usch, vad snabbt tiden går. Nästan lite läskigt, känns nästan som om man har missat massor fast man inte har det.

Om en vecka ungefär så åker vi till justerö, tror det var så det stavades, ska bli riktigt trevligt. Vi har tält o så men vi vet inte än om vi har sovsäckar så att det räcker men vi får hoppas det.

Imorgon så ska jag på 30-årsfest, jätteskojigt. Det är min kusin som fyller och både jag o min sambo är bjudna men vi får se om han följer med, det visar sig. Lillen ska iaf vara hos mormor över natten. Yey barnledig oxå =)

jag vill passa på o lägga in en liten sak till alla mina vänner, jag älskar er och jag saknar er.....

Midsommar, filmkväll och trött....

Jaha, hej på er alla igen. Hoppas att ni har haft en super bra midsommarhelg osv.
Midsommarafton för oss var helt okej =) Eller mer än det.
Vi gick över till min mamma runt halv tolv och gick sedan tillsammans ut till vilsta och tittade runt lite där, ungarna tyckte det var kul iaf och sedab rörde vi oss tillbaka till mamma för att käka lite.
På vägen tillbaka så gick vi längs ån och helt plötsligt började min lillebror och hans pappa o busa och springa rätt långt i förväg men när vi sen hann ikapp så kom de båda gående. Genom blöta, de hade ramlat i vattnet av misstag. Såg riktigt lustigt ut faktiskt =) Det var bara för dom att hoppa in i duschen när vi kom fram och sedan var det matdags.
Vi käkade, gick ut o lekte lite lekar och spalde lite tv-spel. Dvs vi sjöng singstar, min 8-åriga lillebror slog min sambo i det. Usch vad vi garvade, vi kom väl hem runt halv tolv på natten.

Dan efter var vi alla lite sega här borta men på kvällen hade vi iaf kraft nog att ha filmkväll med ett par kompisar och det var kul för det är inte något jag o sambon brukar göra =)

Idag var en lugn dag, jag o lillen gick till leklandet medans sambon satt hemma o spelade tv-spel.. Jupp han har köpt ett nytt o det gäller juh att spela det så mycket man kan.
Men iaf, vi gick till leklandet i några timmar, lillen tyckte det var superkul, var ett rent helvete att få honom därifrån.
Efter ett tag gick det iaf och vi gick hem och käkade och sedan började klockan bli mycket så det var bara att stoppa lillen i badet för att han sen kunde få gå o sova och nu så sitter man här vid datorn och skriver dessa rader medans sambon fortfarande spelar. Visst han har tagit några pauser mellan varven o så men jag hoppas att man snart kan få titta lite på burken, eller ja, titta på något program

Grymt dåligt.

Så är det bara, grymt dåligt. Dålig match. dåligt spel och väldigt väldigt tråkigt. Och ja, jag menar matchen mellan ryssland-sverige. Och ni som fortfarande inte fattar så menar jag fotbolls EM. Jag skiter i att se de minuter som är kvar för jag ser ingen anledning till att fortsätta titta på en match som vi ändå kommer förlora. Men man kanske borde vara van vid det här läget, hur bra lag vi än har så går det åt helvete varje gång det är någon stor turnering.
Nog om fotboll nu, blir bara mer sur när jag skriver om det.

De senaste dagarna så har det inte hänt så mycket, varit hos min mamma och så bara.
Lillen använder nu pottan flitigt, han gör både nummer 1 och nummer 2 på lilla pottan nu. Lite äckligt är det dock att tömma pottan när det finns en massa kiss o bajs i den. Hoppas att det inte dröjer så länge innan man kan få honom att sitta på toalettstolen istället.

Imorgon så ska vi ner till systemet för att köpa lite gott till midsommar, blir nog bara nån cider för min del då jag måste hålla koll på lillen. Sambon får väl några öl eller något. och så ska vi till apoteket och hämta ut p-piller åt lilla Kitty då hon börjar bli könsmogen, vi vill juh inte ha några små kattungar här + att Bumbi och hon är juh ändå halvsyskon. Just nu är små kissarna hos deras uppfödare då Bumbi fortfarande är sjuk och har fått en massa eksem över kroppen, tydligen så ligger det i hans "släkt". Lite jobbigt var det att skicka iväg dom men samtidigt så är det juh för deras bästa. Och så är det juh bara i en vecka. Det kommer gå snabbt, hoppas vi.. Lillen blev jätte ledsen då de kom o hämta våra små bebisar och det kan man juh förstå, de är juh jätte fästa vid varandra.

Nu ska jag sura lite över fotbollen o sen så ska jag sova o drömma om hockey eller nån annan sport, typ som hästhoppning eller kanske stavhopp...


Ooops.

Hmm, jag kan juh inte bara vara sann. För ett tag sen så skulle jag bli bättre på att uppdatera min blogg men jag tror fan att jag blir sämre mellan varven. En ursäkt räcker inte längre ens.
Hmm får väl göra mitt bästa för att berätta lite om mina senaste dagar.

I torsdags var jag en riktig fitta mot min sambo och det måste jag be om ursäkt för. Jag var helt hemsk. Vi bråkade nästan hela dagen, vi häll iaf god min inför lillen och det var juh bra.
På fredagen fick mitt pissiga humör sitt svar, MENS=PMS. Suck, inte roligt men men. Är man tjej så är man.

I lördags så hjälpte min sambo min mamma o lilla familjen där att flytta =)
Det gick jättebra, och snabbt. De var klara runt 14.00 om jag inte minns fel, lite trist var det dock att de blev klara så fort för då hade jag o lillen precis träffat en tjejkompis på stan men hon följde med till mors nya lägenhet och stannade där tills hon skulle möta sin sambo vid hans jobb. Det är en super fin lägenhet, lite tråkigt att de inte har balkong dock men det är juh lugnt ändå =)

Idag så har vi i familjen bara tagit det lugnt, jag fick en liten sovmorgon i morse då sambon gick upp med lillen och jag fick ligga kvar i sängen. Hela morgonen gick sen åt till att göra absolut ingenting, vi åt frukost tillsammans och lillen fick titta på film. Sedan så lekte vi lite och sen var det dags för lillen sovstund och då gick vi alla och la oss en stund. Hur mysigt som helst. Och på eftermiddagen lagade vi mat, lekte, ritade och myste i soffan.

Och innan lillen skulle gå o lägga sig fick han sitta på pottan och det gjorde han utan gnäll och gråt, och han kissade faktiskt en bra skvätt. Jag är väldigt stolt över honom och han blev nog väldigt förvånad att det ens kom ut kiss ur honom men efter det så ville han inte gå från pottan. Han är juh för härlig =)

Nu ska jag snart in i en dusch och sen ska jag försöka ta hand om ryggen som fortfarande inte är okej =/
Kram

Hejje =)

Jag har ont i ryggen, har utslag överallt och huvudvärk men ändå så känner jag mig så lugn och så lycklig.
Allt rullar på som det ska göra, vissa bakslag har juh alla och även vi i vår lilla familj här borta men det är lugnt. Vi överlever det. Har vi problem eller om det är något som vi stör oss på så pratar vi om det, så som man kanske ska göra i ett förhållande.
Min sambo är den bästa för mig och det märker jag bara mer och mer för varje dag som går. han hjälper mig med saker och jag hjälper honom och tillsammans så tar vi hand om min son.

Idag så var det mormor som hämtade lillen på dagis och han blev så lycklig, jag o sambon hade lite o fixa så vi fick be om hjälp med hämtning och min mamma ställde så glatt upp även fast hon just nu håller på och packar för fullt hemma. de ska flytta på lördag men lillen tyckte det var kul att få hjälpa till. När jag o sambon kom dit för att hämta honom vid fem så ville han inte följa med hem på en gång så vi satte oss o tog en fika. Han var så nöjd när han satt där med sin glass och fick all uppmärksamhet av mormor och när vi sedan skulle gå så var det inga problem som det brukar vara. Han brukar bli jätteledsen när vi går men inte idag och det var mycket för att han var hungrig och trött så när vi kom hem var det bara o fixa lite mat och sen var det dags för efterrätt=glass =)
Tyckte lite synd om lillen, han höll på att somna med glassen i handen så det var lika bra o gå och lägga honom.
Och när vi läste saga ville han att Bumbi skulle ligga brevid honom och detvar klart att lilla kissen ville det.

Jag o sambon har bara slöat nu på kvällen, sambon har pluggat lite teori och jag har softat i soffan.
Men nu ska vi lägga oss i sängen o mysa lite, ska se om han kan massera mig lite, har juh så ont i min stackars rygg. Känner mig så gammal ibland.

Trögt.

Jaaa, den här helgen har varit väldigt trög när det gäller att uppdatera min blogg. Så därför har det dröjt tills nu. Vet inte riktigt vad jag har gjort i helgen. Den har bara försvunnit i all sin hast. Men eftersom man går arbetslös så känns det som om man har helg hela tiden.

Va iaf o tittade på de lyckliga ungdomar som tog studenten i fredags, självklart så följde alla i vår lilla familj med. Var riktigt trevligt, träffade faktiskt min mamma och hennes karl och självklart lillebror där oxå. Stod och tittade tillsammans ett tag.

Men usch vad varmt det har varit de senaste dagarna, visst jag älskar sommaren men när man har typ 30 grader inne och likadant ute så är man rätt så slut efter ett par dagar. Vi sitter framför golvfläkten så fort vi är hemma, till och med katterna gör oss sällskap =)

Imorgon så ska lillebror ha skolavslutning och självklart så måste man pallra sig dit, visst det blir säkert trevligt men det är juh samma sak varje år känns det som. Var nästan roligare när han gick på dagis för då hade de olika pjäser och sånt.

Nu till helgen flyttar min mamma och resten där borta till en super fin etage lägenhet borta på söder, lyxigt. Sambon åker väl på att hjälpa till o flytta medans en annan antagligen kommer få sitta barnvakt. Men det är lugnt, är juh inte så förtjust i att släpa en massa flyttkartonger fast jag har flyttat så mycket som jag har gjort.

Känner att nu är det snart dags för en svalkande dusch och ett stopp ut på balkongen =)

Hmm, njaaa..

Jag har fan inte mycket o skriva asså, visst jag har haft en super duper bra dag från och till.
Killen åkte iväg fem i morse och jag o lillen gick väl upp vid halv åtta och sen bar det av till dagis.
Träffade en tjejkompis o snackade lite skit o myste i solen. Hur nice som helst, men sen så var man tvungen att studsa hem o plocka lite för att man väntade besök. Och de kom strax innan ett eller nåt och sen följde de med o hämtade lillen på dagis kvart i två och sen drog de. De släppte av oss här utanför och åkte. Måste jag ens skriva att lillen var jätte besviken när vi kom in? Fick muta honom med glass o annat gott. Efter ett tag gick iaf han o jag ut o handlade lite innan vi samma tjejkompis som tidigare idag. Hennes sambo va med ett tag och efter ett tag när han hade gått så kom hennes son istället som lillen bara älskar. Det märks, lillen skiner upp som en liten sol när han vill vara med honom.

Men efter ett tag så var man juh tvungen att återvända hem än en gång för att vara den duktiga mamman o sambon o ställa sig o laga mat. Den var iaf klar precis när sambon steg in genom dörren :) Vilken flax
O han hade med sig sin roddmaskin som han haft i sthlm, har ska nu köras lite med den o se om man blir av med något kilo.. He he.


Trist.

Jaha, så var det sista avsnittet av den här säsongen av grey´s. Lite tråkigt men vem vill sitta inne o glo på tv under sommaren? Visst, jag måste juh göra det när lillen somnar men jag sätter mig oftast på balkongen o skiter i tv:n.

Så, vad har vi för skoj att berätta idag?!
Jo, lillen var på dagis som vanligt o jag passade på att umgås med både sambo och min söta lilla tjejkompis. Men det blev avbrutet av den läskiga tvätt tiden som bara hånade mig hela tiden, kampen mot klockan var jobbig. Hur mycket kunde jag hinna med innan klockan slog 12? Inte mycket tydligen, jag fick hoppa hem, studsa upp för trapporna för att sedan dra ner Sambon med tvättkorgen bara för att inse att de som hade tiden innan var inte där.. Låst!!!
Ahhhh, panik. Måste in med tvätten så att man slipper den, men aha vilket lägenhets nummer har de då. Jo men det var bara att gå o ringa på o de bad så mycket om ursäkt för att de hade försenat min pina med tvätten.
Där stod jag med tvättkorg och en Sambo på flykt. Kanske så skulle man ta o gå i tvättstrejk men känner jag min sambo rätt så skulle han bara skita i tvätten o gå i smutsiga kläder, nice.
Jag får väl dras med tvätten.

I mellan mina turer ner till tortyrkammaren så var det juh självklart att man skulle hämta lillen oxå, lite omväxling iaf.
Sambon följde med dit och så fick han ta med lillen upp o ge honom lite isglass medan jag stod i en bastu o plockade en massa tvätt. Hmm, lycklig? Nej, Lättad när det var över? JA....

Hmm, sen var man bara hemma o softade innan det var dags för fotbollsmatch.
På med skor, fylla vattenflaskor, gå ner till vagnen, springa upp igen efter en boll och sen ut för att hämta upp lillebror som ville följa med. Sen var det bara att gå o gå o gå för att sen undra men vart fan ska vi?!?
Tack super coola snälla tränar hundägare mamma för att du ringde o sa vart vi skulle annars hade det slutat med att vi hade kollat på en helt annan match o folk hade trott att vi var helt skruvade i bollen när vi står o skriker efter en massa ungar som inte ens är där..
Sen bar det av hem igen men det efter att vi lämnat av lillebror hemma hos honom igen.

Lillen somnade direkt när vi kom hem o nu har man tittat på sina program på burken så nu kan man softa.
Men imorgon blir det riktigt soft.. Sambon åker till Sthlm över dagen o lillen ska till dagis, kompisen kommer över efter lunch typ och jag ska bara ligga i solen på förmiddagen.... NICE =)


=)......

Har faktiskt inget vettigt o skriva om idag så vi får se hur det här blir =)
Jag o sambon lämnade Lillen på dagis i morse och så gick vi o köpte en massa isglass, mums.
Sen så var det bara o springa hem och städa igen som vanligt som vi gör varje tisdag, suck. men nu är det iaf fint här, till och med ute på balkongen. Balkongen är nog mitt område, jag älskar vår balkong nu om jag ska vara ärlig. Allt växer som tusan där ute.

Snart så ska man hämta Lillen på dagis efter några timmar ledigt. Han är så himla söt o snäll nu förtiden, känns hur underbart som helst.

Jag har hunnit fixa mitt hår lite nu oxå, nu är det iaf lite ljusare än vad det var innan. Får kanske köra i lite mer sen i mitten av sommaren. jo men det tror jag att jag ska göra.

Igår så var Sambon hos frisören så nu ser han bra ut i håret, under tiden som han var där så gick jag o lillen på stan och tittade lite. Sen hämtade vi min lillebror i skolan och han följde med oss hem. Lillen var jätteglad att morbror kom hit o lekte lite med honom.

Jag passade oxå på att ta en tur till min tatuerare för att boka en tid för att fixa 2 av mina tatueringar, fick tid den 14/8 och det är dagen efter min födelsedag så då ska jag bara önska mig pengar i present så att jag faktiskt har råd att fixa båda. Visst den ena blir fixad gratis men den andra ska jag bygga till lite för den ser ut som skräp.
Ser verkligen fram emot det, jag är juh lite galen i tatueringar.

Nu ska jag ta till vara på den sista timmen typ som barnledig.

Sverige

Tänkte visa lillen i hans superfina Sverige tröja =)








Fan fan....

Hej där ute i värmen. Här sitter man framför datorn och undrar hur man kunde vara så korkad att man gick ut idag. Man skulle ha stannat inne o vårdat min stackars rygg, men neeeee. Vi travade iväg bort till djurgården för att spela lite fotboll och gå en promenad. Det var jätte mysigt men jag skulle ha skyddat ryggen mycket mycket mer.

Efter vår promenad gick vi o handlade det som vi missade under storhandlingen igår och då fick man sms från den sötaste tjejen man kan tänka sig så jag o lillen gick över dit för att följa med henne o en av hennes hundar ut på en sväng. Det som var ännu roligare var att hennes son följde med och busade runt med mitt lilla monster.
Det var riktigt roligt o se. Man kanske skulle låta de två umgås lite mer =)

Resten av dagen har jag spenderat inne och varit på lite halvdåligt humör samtidigt som jag har placerat ryggen framför golvfläkten.
Imorgon ska jag fan ta lillens solskydd med solskyddsfaktor 50. Ska juh ner till centrum för sambon ska äntligen klippa sig.
Jag har däremot köpt blonderingsblekning eller vad nu man ska kalla det, tänkte kleta i det på tisdag o se om man kan få tillbaka sin riktiga hårfärg. Saknar den juh, och så hoppas jag att mina nya glasögon kommer snart.

Nehe, tänkte ge er nöjet av o se hur min rygg ser ut idag =(


RSS 2.0