Ouch!!!!

hej hej och goddag!
Hmm, man ska väl ha en snabb genomgång om vad som hände igår. Känns rätt viktigt =)
Igår var hela familjen nere på stan och letade present till min lillebror som vi skulle till på kvällen, han blev 8. Oj vad tiden går fort.. Vi hittade iaf tillslut en ny ryggsäck och en film till honom och han var nöjd=)
Vi kom hem till min mamma vid fem och var inte hemma förrän runt 8 på kvällen, nytt rekord då man har sambon med sig men han verkade iaf trivas och det var juh kul..

Idag så vaknade vi tidigt i morse för att vi skulle gå på fotboll men när vi väl kom fram så visade det sig att det inte skulle bli något då motståndarna inte hade kommit dit. Tyckte jättesynd om killarna. Men de får snart en ny chans hoppas jag.
Efter det missödet så travade vi vidare till Parken Zoo och var där i några timmar, hur mysigt som helst. Lillen var på toppen humör och det var sambon oxå =)

Och så har vi storhandlat en hel massa, kom o fika =)

Jag har även bränt mig massor...




Tvätt, Fotboll och Guitar Hero.

Japp, så ser och har min dag sett ut. Lämnde Lillen på dagis i morse både jag o sambon och så gick man hem och tog några matcher på Guitar Hero. Ha ha, han kan inte slå mig på det, känns så jävla skönt. Äntligen ett spel där jag är bättre än honom.
Men nu är det strax slutspelat för då ska man ner i tvättstugan och leka med den enorma högen av tvätt som uppstår när man är tre i familjen plus då två katter som bara älskar att håra ner en hela tiden.
Jag får iaf en liten paus i tvättandet då jag ska träffa en tjejkompis och gå ut en sväng. Känns riktigt skönt då det är sånt toppen väder ute =)

Sen får man väl gå hem till tvätten igen, man ska väl hinna hämta lillen på dagis oxå. Sambon skulle faktiskt med då oxå. Vi har det riktigt bra här hemma, har varit hur lugnt som helst ett tag nu.

Ikväll ska sambon träna fotboll med ungarna igen och självklart följer vi med. Lillen älskar att vara där o spela boll. han är riktigt duktig för att vara så liten. Förhoppningsvis så kommer intresset hålla i sig tills han är stor nog för att börja i fotbollsskola.
Skulle juh vara jättekul om han o sambon hade fotbollen ihop om man säger så..

Nehe, om man ska ner i tvättstugan nu o kolla om det är ledigt redan nu så man kan börja lite tidigare =)

Attans!

Attans vad bra allt funkar då, nästan som om man bara går o väntar på att något ska gå fel för det kan bara inte vara så här bra här hemma.
Jag o sambon har det super bra, lillen o sambon har det oxå super bra. Vi har det alla toppen.
Jag vet att det låter lite lustigt när jag skriver så men det är bara så att alla ska fatta att allt flyter på riktigt bra här hemma.
Och inte bara här hemma är det bra, jag har börjat få upp kontakten med mina vänner nu och det är juh helt underbart.

Vi har iaf fått hem Bumbi nu, han går här o skriker och kelar och jagar sin syster. Problemet är juh bara att han vill göra det på nätterna när vi vill sova, igår väckte han william för att han gapade o hade sig...

Nu ska jag hoppa in i duschen, jag tycker att jag stinker väldigt väldigt mycket men det är nog som sagt bara jag som tycker det..

Hör av er om ni vill hitta p ånågot nån dag =)

Kul!

Igår var man ute med tjejkompisen och det var jättekul, blev faktiskt inte så onykter och det var toppen.
Jag drack med måtta så att säga =)
Visst, maten blev väl inte som planerat men det var mat iaf och det är jag toppen nöjd med.

Sambon var iaf på ett bra humör när jag kom hem igår och det betydde mycket, nu kanske det blir lite lättare att göra saker på varsitt håll ibland =)

Okej, jag såg inte hela eurovision contest  igår men jag vet iaf att sverige inte fick en sån toppen bra placering som alla trodde att vi skulle få, men sånt är livet. Jag tyckte Charlotte gjorde ett bra jobb iaf.

Idag var det mors dag och det var juh mysigt, lite tråkigt är det juh att inte bli firad själv men vi firade min mamma iaf och hon fick en blommig termos som hon blev jätteglad över. Hennes var tydligen lite dålig.
Nu undrar ni kanske varför jag inte blev firad när jag oxå är mamma men det är juh så att lillen inte är så stor än och det är juh inte direkt sambons jobb o fixa något till mig. Han är juh inte pappa till min son. Men visst, ett grattis hade juh inte suttit helt fel.
Okej, lite sårad blev jag väl men jag förstår juh att jag får ta igen det när liten blir större.

Lillen sov juh hos min bror under natten till idag och det hade gått jättebra, hade tydligen varit full fart hela tiden och det förstod jag när lillen somnade nästan på en gång när han kom hem. He he, kanske ska skicka honom dit lite oftare =)

Ska snart sätta mig o mysa med sambon lite här och bara må bra men först så ska jag skicka över några bilder som jag har lovat en tjejkompis..

Ha det.


Bättre!

Ha, nu känns det bättre, så mycket bättre.
Lillen har varit helt toppen hela kvällen och sambon likaså.
Tänk vad lite som krävs för att humöret ska åka tillbaka till normalt läge igen. Och så ska man juh få vara barn och sambo ledig imorgon.
Lillen ska sova hos morbror från lördag till söndag och visst, sambon ska vara hemma men det ska inte jag. Jag ska på tjejkväll, typ. Jag ska ut o käka o så med den sötaste fotbollstränaren jag känner, super tjejen som alla vill vara och den som nog de flesta är innerst inne om de bara får fram den sidan =)
Jaaa, jag ser verkligen fram emot imorgon, ikväll ska jag bara njuta av att veta att morgondagen kommer bli toppen. Oj det påminde mig om att jag måste hitta en topp eller något att ha på mig, byxorna som blev inköpta idag får sitta på min härliga rumpa iaf. Hmm, kan man ha grått o silver på överkroppen? Eller ska det kanske vara något rosa.
Oj, man kanske behöver hjälp med detta, men vem ska man ta hjälp av?
Ähh det ordnar sig förr eller senare, synd bara att man inte har många kompisar i sin storlek som man kan låna kläder av, varför ska ni alla vara så smala  ;P
Ähh ni är alla så superfina.

Nehe, nu tycker iaf jag att jag har skrivit tillräckligt för idag, men om jag har missat något så är det bara o ringa o påminna mig. Iaf ni som har mitt nr. Och så kan ni juh kanske ge mig något tips om vad man ska drapera tuttarna i =D

naaaaaw


**********

Alla ord som jag tänker just nu verkar behövas censur, det är lite illa det.
Men hur kul är det o komma hem och inse att det ser värre ut än vad det gjorde när man gick hemifrån?!?
Jag älskar min sambo men när han gör allt halvfärdigt och sen lägger sig i soffan för att glo på en flera timmar lång dokumentär så blir jag lite smått sur... Mupp......

Men annars så lever man vidare här borta, igår var en riktigt sugig dag. Jag mådde arsel, började gråta för minsta lilla och hade en sån huvudvärk + illamående så jag höll på att bli tokig på mig själv. Och nej jag är inte gravid, bara grymt trött.
Man kan juh inte vara på topp hela tiden anser jag. Även fast jag är mamma osv så har även jag dagar då jag inte vill alls. men jag o lillen följde iaf med sambon till fotbollsträningen. Lite poäng till den utslitna mamman.

Var nere på stan idag och köpte att par byxor, det piggade upp lite grann om det inte vore för det faktum att jag har blivit större och kan inte ha vilka kläder jag vill längre. Banta, träna och verkligen inte ge upp gäller just nu. Ska iaf försöka, vill ha tillbaka mitt gamla jag. En glad pigg tjej, ehh eller kvinna, skitsamma. Jag vill vara jag igen, jag vill se allt från den positiva sidan igen.
Alla har sett att jag inte riktigt är jag längre och det stör mig för jag upptäckte det så sent.

Nu tycker ni säkert att jag bara gnäller men även jag måste få göra det med jämna mellanrum.

Nu har jag huvudvärk igen....

Huvudvärk.

Okej, jag kommer inte skriva så mycket idag, har sån jävla huvudvärk så jag kommer snart tuppa av.

Men vi kan väl köra på så länge det går.
Idag var en relativt lugn dag, lämnade lillen på dagis o sen så kom tjejkompisen över o fikade lite o snackade lite skit.
Det var trevligt, har inte träffat henne så mycket och det är juh lite synd men hon verkar vara rätt så upptagen just nu.
Hon gick iaf hem när jag skulle hämta lillen och då ringde min urgulliga kompis/storasyster =)
Vi träffade henne ett tag o var ute och gick. Jätte mysigt, var nästan lite tråkigt o gå hem.
Jag rår inte för det men jag börjar känna mig instängd, eller så är det bara det att jag har tråkigt.
Sambon har en jätte rolig hobby eller vad man ska kalla det, jag börjar bara känna mig som mamma och sambo.
Jag gör inget annat vettigt, känns det som iaf. Men det är kanske lite så att man vill känna sig lite behövd och vettig ibland.
nej usch vad deppig jag börjar känna mig då. Men det är väl lite det oxå att jag har varit sambons trygghet sen han flyttade hit och nu så har han hittat något som han tycker är kul och det klarar han juh själv.
Ähh, jag vet inte vad det är.. Jag måste hitta på något o göra mellan varven. Jag vet att jag vill måla mina tavlor, men jag har inget material och det är juh så jävla dyrt med dukar och färger o penslar och allt vad det är.
Men en dag ska jag ha allt hemma och kanske få lite ro.

Nej asså, jag ber om ursäkt men jag känner mig helt väck, huvudvärk kanske gör en lite deppig.
Hoppas jag vinner en miljon imorgon för då ska jag köpa nya kläder.......

hahahaha

Hittade den här på en skojig sida....



"En kille med rånarluva och hagelbössa kliver in på spermabanken, och säger till tjejen bakom disken.
- Detta är ett rån!
-Men snälla du detta är ju en spermabank, sa tjejen
-Spelar ingen roll!! sa killen, öppna skåpet bakom dig!
Hon gör som han säger, och sen fortsätter han,
-Ta fram en burk och drick upp det!
Hon tvekar men gör motvilligt  som han säger.
-När du ändå håller på så drick upp en till, säger han.
När hon är klar sliter han av sig luvan, varpå hon ser att det är hennes pojkvän.
Då säger han snabbt,
-DÄR SER DU....DET VA VÄLL INTE SÅ JÄVLA SVÅRT?!!"

Grannar!

Alla har vi juh grannar på ett eller annat sätt, vissa som jag bor vägg i vägg med sina grannar medans andra kanske har flera mil till sina.
Ärligt talat så ver jag inte vad jag skulle trivas bäst med, jag trivs med den gemenskapen man kan få med sina grannar i hyreshus och liknande men jag kan tänka mig att det även kan vara superskönt o ha det lite mer privat och slippa bli störd av sina grannar vid en massa olika tillfällen.

Jag trivs jättebra med hur jag har det nu, jag bor i min hyreslägenhet och har en massa superbra grannar, alla utom en. Och tyvärr så bor hon vägg i vägg, hon kan inte vara så gammal. Runt 20 kanske och hon älskar att ha fest nästan varannan helg om inte mer. Hon hade fest nu i lördags och det var ett jävla liv fram till nästan halv ett på natten. Det är inte kul att ligga i sin säng och kunna sjunga med i en massa olika låtar och dessutom höra vad alla snackar om eftersom de skriker.
Det som var lite tråkigt är att någon av hennes gäster var på lillens vagn och nu funkar inte fjädringen som den ska, när vi försökte prata med henne dagen efter så vägrade hon öppna dörren fast vi visste att hon var hemma. Det slutade med att vi fick skriva ett brev och i det så stod det bland annat att det blir juh självklart hon som blir ansvarig om inte någon av hennes kompisar träder fram och säger att de gjorde det. Och ja, vi hotade med en anmälan.

Hon kom över med sin pappa för hon vågade inte komma över själv och diskutera det som vuxna människor, både jag o sambon hade sagt att det var kugnt så länge vi fick en ursäkt och hjälp med att fixa vagnen men inte ens det har vi fått. Det är lite tråkigt men nu så ska vi inte längre vara snälla mot henne när hon har fest, håller det på längre än till iaf 23 så blir det klagomål på det och det tror jag nog de flesta andra grannar här kan hålla med om. Det bor några äldre här och några barnfamiljer och alla är de trötta på det här jäkla festandet hela tiden. Det går inte o ursäkta bort det längre, det har gått för lång. Man kan juh inte ens fungera normalt i sin egen lägenhet när hon har fest.
Ja jag är sur, iaf lite..


Tack..

Jag vill tack min underbara sambo och min urgulliga son för idag. En dag som idag behövdes för oss alla.
Lillen har varit hur gullig och snäll som helst, han har bara gnällt någon enstaka gång och det gick över på en gång.
Och min sambo har även han varit hur snäll som helst, kan juh ha o göra med att vi pratade väldigt mycket igår kväll/natt om både det ena och det andra.
Jag känner mig riktigt lugn och fridfull här borta. Vet inte varför allt funkade så bra idag men det har varit toppen iaf. Stoppade nyss lillen i säng och även det var utan protester, han sa att han var trött och då var det bara o gå o lägga honom. Trodde dock att det skulle bli gnäll men icke.

Så jag måste vara ärlig och säga att jag faktiskt inte har så mycket att skriva här, vi har ärligt talat inte gjort så mycket idag. Vi har haft en mysdag hemma, lagat mat, skrattat, lekt och tittat på en barnfilm med lillen.
Vi hann även med o busa lite med Kitty eller rättare sagt, Lillen har lekt med Kitty väldigt mycket. Han älskar vår lilla katt men han undrar även var den andra är. Vi får antagligen hem honom den 26:e, riktigt lång väntan. Visst han är sjuk o så men det börjar kännas tråkigt att han aldrig kommer hit =(

Nu ska jag fortsätta titta på hockey =)

Bra? Jo kanske


Jo men jag tror att arbetsintervjun gick rätt så bra igår, vi får hoppas att de hör av sig nästa vecka eller vad det nu var. Men fan vilka konstiga frågor man kan få ibland, tänker inte ens skriva ner dom här. Många gånger ville man bara skratta iaf =)

Annars var gårdagen var relativt lugn här. Visst lillen kom hem från dagis och var på väldigt dåligt humör och det slutade med att jag o sambon blev osams, rätt så rejält men det var samtidigt inte min sambos fel. Hans problem är bara att han inte vet exakt hur man ska handskas med mindre barn. Barn runt 7 och upp är han helt underbar med. kanske kan va rätt så svårt för honom att förstå att så här små barn (2år) inte förstår allt.
Han lär sig nog.
Min mamma har iaf erbjudit honom sin hjälp, dvs att prata om problemen som finns med lillen och kanske få en hel del råd. Vill sambon inte prata med mamma så blir det med hennes sambo =)

Vi ska även ta kontakt med bvc nu för allt har gått för långt och vi orkar snart inte mer.

Min mamma och jag pratade om det här igår på eftermiddagen då jag o Lillen gick hem till henne och käkade lite o så, orkade helt enkelt inte vara hemma. men vi följde med sambon på fotbollsträningen iaf och då följde även min lillebror med och det var mysigt.
Synd bara att det blev sånt pissväder mot slutet av träningen så jag o sambon bröt upp lite tidigare, jag var helt stelfrusen. Så där satt jag igår med mina nässelutslag och är lite sur på mig själv för att jag lät mig själv bli kall och fuktig av allt regn.
Jag hade utslag över hela kroppen och hade tagit fyra tabletter, sov som en gris i natt eftersom jag blir så trött av medicinen. Jag önskar att de bara kunde försvinna så att man kunde börja klä sig och se ut som en normal människa, ser oftast ut som en prickigkorv.


Idag då, vad har hänt då?
Inte mycket, var på stan med först sambon och lite senare med min mamma. Det var trevligt om man säger så.

Hemma nu på kvällen har det varit full rulle, tydligen får inte mina vänner komma över om jag inte hör med sambon först och det kan jag bli lite sur över. Visst jag förstår honom oxå eftersom vi ändå bor tillsammans men han måste även förstå att jag är van vid att ha vänner över. Vi stör juh inte honom, vi sitter juh oftast ute i köket och fikar...
Suck, vilka jävla skit saker jag och sambon kan bråka om då, tror att det är mycket för att ingen av oss har ett jobb så vi umgås juh nästan hela dagarna och det kan nog driva vem som helst till vansinne.
Och så blir det juh som sagt inte bättre av att lillen gnäller och bara springer efter mig hela tiden. Känner mig rätt slut faktiskt, vill juh att hela familjen ska vara nöjda och glada men det verkar nästan vara helt omöjligt.

Det som är lite tråkigt oxå är att varje gång jag o sambon tjafsar så "hotar" han med att han ska flytta härifrån, jag har bett honom o sluta med det. Han ska bara säga det om han verkligen menar det och det gör han oftast inte. Iaf inte än, kanske kommer en dag då han verkligen menar det.
Han sa faktiskt idag att jag kan vara väldigt svår o leva med och det vet jag juh men han kom på sig själv och sa att även han kan vara svår att leva med och det kan jag hålla med om. Det är juh inte lätt att bo ihop i början i många förhållanden, jag har juh varit själv hur länge som helst innan jag träffade Sambon.

Ha det...

Så skönt.

Japp, nu är städningen och tvätten klar för den här gången och det är sååå skönt. Vet inte varför det blir så rörigt här hemma. man kan juh tycka att med två vuxna människor i hushållet som går o plockar hela dagarna så ska det bara inte bli så här skitigt. Men men, det blir som det blir, rörigt och trivsamt.
Igår var en helt vanlig dag, jag och sambon passade på och städa när lillen var på dagis och så på kvällen var det dags för fotbollsträning igen. Igår hade sambon två killar o träna i mål. Jag o lillen sprang runt o spelade boll på vårat vis och så gick vi på upptäcksfärd.
Det va kul, sambon kände sig nyttig för engångs skull. Det mesta börjar funka för honom här nu och det är riktigt skönt.

Isch, imorgon är det arbetsintervju som gäller, börjar bli lite nervös faktiskt. Var juh jätte länge sen jag var på nå sånt. Men det går säkert bra.
Jag undrar om min lilla vännina med vovvarna vill träffas efter det o ta en te. Hör av dig gumman, du vet vem du är ;P


Sitter och funderar på vad man ska hitta på med lillen efter dagis, verkar bli öppna förskolan idag. Han älskar juh att vara där och idag är det juh inte så mysigt väder att man vill vara ute så mycket...

Nehe, får väl se om jag skriver mer sen ikväll eller om sambon tvingar mig o se på hockey...


Syskon..

Jag älskar mina syskon, varenda en av dom. men när mina två tonårssystrar sätter igång och slåss och bråkar framför min son så vill jag bara klappa till dom.
Jag var juh på den äldstas konfirmation igår(Vi kallar henne N), det var jätte trevligt. Jag träffade min farmor som jag inte sett på länge och hennes väldigt konstiga karl. Lillen blev jättte glad när han fick syn på morfar och det var juh typ första gången=)
Väl inne i kyrkan så sprang min son fram och tillbaka med en av mina systrar i hälarna(vi kan kalla henne S), jag fick för en gångs skull sitta stilla =)
När lillen väl hade lugnat ner sig och mässan börjat så växlade han mellan mig och morfar. Går juh inte att bara sitta på ett ställe liksom =P
Mässan var så himla lång men det fanns vissa glimtar av komedi. Tex när min syster N stod där framme och gjorde en massa skumma miner eller när min son tappade sin oblat i vinet och jag snällt fick fiska upp den. Och ja jag skrattade rätt bra då.
Efter allt det så åkte vi hem till dom för att äta massor med smörgåstårta och chokladtårta, jag var så mätt att jag mådde illa. Det var faktiskt kul att umgås med alla, wille sprang i min lillebrors rum och hämtade bilar och attackerade alla med frågor och bilar..

Och efter ett tag så började flickorna tjafsa om någon och sprang ut i hallen och började slåss inför ögonen på min son, det slutade med att jag fick gå imellan för ingen annan gjorde det.
Men det lugnade ner sig efter ett tag.

Efter ett tag så åkte vi hem, det var väl vid tretiden. Jag var helt slut då, hade juh varit vaken sen fem på morgonen för att lillen kommit upp och väckt mig.
Kan juh säga att jag låg som en zombie i soffan igår kväll =)

Idag så har man följt med sambon på en massa olika saker, en kurs som han måste gå för att få pengar och så arbetsförmedlingen och till sist soc, inte världens roligaste sak o göra men nödvändig.

Lillen och jag gick till öppna förskolan sen på eftermiddagen och där var han busig som aldrig förr. Han körde på en pappa med en dockvagn, kastade en MJUK boll i huvudet på en liten pojke och sprang iväg när vi skulle gå hem.
Jag älskar min lille kille, så lik sin mamma =)

Imorgon skulle vi ha fått hem bumbi men vi fick reda på idag att det inte blir så, vi måste vänta för han är förkyld så han kan inte få sin spruta imorgon. Förhoppningsvis så kanske det blir på fredag, vi hoppas på det iaf.
Och en annan nyhet, på torsdag ska jag på en arbetsintervju =) Hoppas det går bra.

Nu ska jag sätta mig och mobba min sambo lite.. ha det gött

Dålig hårdag?

Lulu och mommo

Idag har varit en riktigt bra dag, fint väder och en väldigt glad liten unge..
Min lille son vaknade i morse och var jätte glad och snäll, helt underbart.
Sen så bar det av ner på stan med mormor eller mommo som lillen säger. Vi gick runt och kikade lite, Lillen var helt tokig, tror aldrig att jag har sett min mamma springa så mycket som hon fick göra idag =)
Var faktiskt riktigt mysigt att spendera lite tid med mamma, vi tittade på motorcykelkortegen som drog genom stan. Lillen tyckte det var jätte kul, han satt o skrek lulu hela tiden. För er som inte vet vad lulu är eller så är det min sons ord för motorcykel. Och nej jag vet inte var han har fått det ifrån. Min son är som han är, lite lustig men väldigt väldigt gullig och underbar. Visst han har sina dåliga dagar som ni säkert vet om men vi överlever..

Ja ja men efter det så lekte vi i lekparken lite och sen så gick vi en sväng så lillen fick somna sött i vagnen innan vi tog oss hemåt.
Väl hemma insåg jag att min sambo hade suttit och spelat tv-spel hela tiden som vi varit borta, han som lovade att han skulle dammsuga och plocka i ordning. Det slutade med att jag fick göra det mesta iaf, och så blev det juh självklart lite grinigt mellan oss. Ähh shit happends, vi är iaf sams nu som tur är.

Imorgon är det utflykt till torshälla som gäller, syrran konfirmerar sig i torshälla kyrka och jag o lillen ska dit. Sambon stannar hemma som vanligt men det är lugnt, jag är inte bitter ;)

Nu ska jag nog sätta mig i soffan och fortsätta glo på hockey, gäller o passa på när lillen sover.....


Ögon...

Usch vad trött jag är och klockan är inte ens sju på kvällen, lite jobbigt men inte så konstigt med tanke på hur den här dagen har varit.

Det började med att lillen traskade in till oss i natt och jag fattade först inte vad det var för fel, jag märkte bara att han låg och vred på sig hela tiden och gnällde lite.
Då var det dags o tända lampan, insåg då att hans ögon var helt igensvullna. Han kunde inte öppna ögonen alls och han bara skrek att det gjorde ont..
Till slut så somnade han och sov lite iaf och imorse ringde vi vårdcentralen, medan vi väntade på att de skulle ringa upp så satt min son med mig i soffan hela tiden utan att öppna sina fina ögon. Jag blev riktigt orolig juh, till slut rinde de upp och sa att jag kunde få en tid till 14.15 och då blev jag rätt så arg och sa till dom att jag inte kunde godta en tid så pass sent då klockan bara var 9 på morgonen. Det handlar juh liksom om ett litet barn som inte kan se något. Till slut verkade hon fatta det och gav oss en tid till 10.30.

Men när vi kom dit så visste inte läkaren vad det va så vi fick en remiss till ögon på sjukhuset och det var till klockan 15.00. Väl däruppe så skrek min son hela tiden, både i väntrummet och inne hos läkaren.
Då tyckte läkaren att vi skulle gå ut med lillen så att han fick lugna ner sig och så att. läkaren kunde ta några patienter i mellan.
Då svarade jag rätt så surt att det spelade ingen roll hur länge jag gick ut med honom för han skulle iaf inte lugna ner sig.
Tillslut fick iaf läkaren undersöka honom och då tyckte väl han att det borde bara bero på att min son va förkyld (han blev snorig i natt då det började med ögonen) och att vi skulle bara skölja det med vatten.
Och vi skulle inte koka det först, men hallå jag har alltid fått lära mig att du måste koka vattnet först o låta det svalna. Så det gjorde vi när vi kom hem.

Så idag blev det inget dagis, ingen försäkringskassa och inget föräldramöte på dagis.
Men huvudsaken är att det inte var något jätte problem med lillen och att han snart kommer bli bra igen...

Lillen var juh jättesjuk

meloner

Äntligen börjar våra meloner komma upp i köksfönstret =)
Jätte kul o försöka få lite sånt hemma men det jag är mest lycklig över är att mina solroser har kommit upp ur jorden på balkongen, så glad...

Men jag antar att ni inte vill höra om mina försök att leka trädgårdsmästare utan att kanske få höra lite skvaller om hur det är här hemma som vanligt ;)

Hmm, städade idag som man verkar göra varje tisdag eller så fort man är barnledig, någon som vill låna unge förresten? Eller vi typ städade, vi plockade bort det som syndes och dammsugade lite. Och så har man självklart tvättat men den här gången så hjälpte faktiskt sambon till, helt otroligt men samtidigt hur svårt ska det vara o få med sig en kille till tvättstugan? De är juh faktiskt vuxna och de har juh redan en mamma så varför måste vi kvinnor så ofta leka mamma åt dom. Jag har slutat lite med det men jag måste ändå erkänna att jag är en sån där tjat mamma med sambon, man måste säga åt honom 130 gånger att ta ut soporna innan han faktiskt gör det. Och så blir han sur för att man tjatar, men jag har förklarat att jag inte riktigt tjatar utan påminner honom rätt ofta för annars blir det ändå jag som får gå ut med de jäkla soporna...

Och ajg är så trött på det här jäkla GTA4, okej jag vet att det är många som tycker det är kul o bra gjort o så. Och det kan jag hålla med om, men att sitta brevid o kolla på det varje dag i flera timmar utan att få titta på något tv program på kvällen så är man inte glad. Man gillar inte alls spelet längre, och speciellt inte när sambon gång på gång säger att han inte ska spela mer idag men så fort man vänder ryggen till så sitter han där och spelar. Suck...

Jag tänker inte ens gå in på hur min son har varit idag, det är inte värt det.
Men jag kan säga så här mycket, ett nervöst sammanbrott väntar mig inom en snar framtid..

Nu ska jag kamma Kitty och lösa lite korsord (tantvarning)

Pillar i jorden

Ja men jo visst, det är det jag gör nästan var och varannan dag. Pillar i jorden.
Har planterat en massa blommor och grönsaker på balkongen, hoppas att det kommer upp något bara, inne händer det saker iaf, här har vi pumpor och meloner på väg =)

Idag var man iaf iväg till växtriket igen och handlade en massa blomjord och krukor, vi börjar juh bli stammisar där. Men det var iaf en skön promenad dit och hem.

Vill ni veta en sak?
Min sambo blev chockad idag, jag lagade maten och det är inte vanligt. har juh en tendens att bränna allt som jag rör vid när det gäller matlagning och bränner jag inte maten så bränner jag mig själv.
Ibland undrar jag om det ens är värt att försöka laga mat, tur för mig att sambon har gått som kocklärling =)

Vet inte vad det har hänt med min lille son, han har varit hur snäll som helst de senaste dagarna men idag och igår så har han igen blivit sitt suriga jag. Vet inte om han kanske tror att kissen kommer få mer uppmärksamhet än honomo nu när hon äntligen är här. Jobbigt är det iaf och en hel massa tråkigt, saknar min glada lilla kille. Förhoppningsvis så släpper det snart, man märker juh att det bara är ett spel som han kör.

Vi funderar på att gå till parken zoo nu i veckan för att se om det gör honom lite gladare.

Imorgon är det iaf dagis som gäller för honom och då ska man själv passa på o städa o tvätta =)

Tänkte se med tjejkompisen om hon o vovvarna kanske vill ta en promenad på onsdag då lillen är på dagis då med, men då blir det juh på dan, vi får se vad som händer. Annars kanske man iaf kan ta en fika ihop?

Nu ska jag försöka locka med sambon i lite kvälls gymnastik ;)


Bullig boll

Japp, så ser typ vår lilla kattunge ut, som en bullig boll. Hon är hur söt som helst lilla Kitty och om en vecka kommer även Bumbi hit. Kommer nog bli full rulle då..
Det har iaf gått jätte bra med Kitty, trodde hon skulle gå runt och gnälla jätte mycket men det har hon inte gjort. Hon kom väl till rätta på en gång, det enda som var lite jobbigt var att hon väckte oss halv sex imorse genom att bita mig i armen, sambon tyckte det var hysteriskt roligt tills hon högg tag i hans tår, mohahahaha.. Skadeglad...

Det känns som om allt börjar komma på plats nu, jag menar sen sambon flyttade hit.
Vi börjar komma in i några rutiner som iaf gäller Lillen och är det något som vi stör oss på så pratar vi om det istället för att bli osams. Men det är klart att vi bråkar ibland, det gör väl de flesta par? Eller?!?

Igår så var min son den mest underbaraste unge någonsin, iaf i mina ögon. Han var hur snäll som helst och det var inga problem överhuvudtaget. Han till och med somnade själv i sin säng efter att jag och sambon sagt god natt.
Jag känner mig lugn och lycklig just nu. Men samtidigt så ska jag inte bli för glad för då brukar det oftast hända något som fåt en att må jätte dåligt.
Tro mig, jag vet. Har hänt mig massor av gånger.

Nehe, nu ska vi snart ut här och blåsa såpbubblor med lillen så ha det så bra så länge....


Ps3 och familj.

Jag är förvånad över att tv-spel och familj ens går ihop. Jag menar, min sambo sitter o spelar det här nya GTA spelet hela tiden men ändå så hinner han umgås med familjen. Men jag förstår samtidigt att om han kunde så skulle han sitta där hela dagarna och lååångt in på nätterna.

Men nu är det så att jag inte är här för att skriva en massa om tv-spel.

Igår var vi iväg till Parken Zoo och det var jätte mysigt, vi trodde att det skulle bli regn när vi gick så vi tog så klart på oss lite tjockare jackor. Men se på fan, vi hann inte gå långt innan det blev strålande solsken och väldigt varmt, bara att ta av sig jackorna.
Väl framme så blev det full rulle på både sambo och barn, sambon har bara varit där en gång tidigare och det var typ 10 år sen, Lillen han älskar att vara där och böka runt. De hade en del nya djur men det mesta var bekant sen förut.

Och så på kvällen så var det dags för sambon att hjälpa till på fotbollsträning. Min vännina tränar ett fotbollslag, visst de är typ bara 10 år gamla men ändå. Fan vad coolt det är med en tjej som tränar ett pojklag, kan inte vara mer stolt över henne. Är alltid förvånad över hur hon klarar av att hinna med så mycket hela tiden, inte lätt o vara mamma, tränare, flickvän, hundägare m.m.
Jag hoppas att jag en dag kommer ha samma styrka som hon har i många situationer.

Aja, träning gick iaf jätte bra, sambon tyckte det var jätte kul.
Lillen sprang omkring och spelade boll med mig under tiden =)

Men sen igår kväll så kändes det som att hela dan blev lite förstörd, min son fick ett skrikande utbrott vid läggdags och det gjorde så att han kräktes ner hela hans säng, var bara att bädda rent och sen skölja av allt i väntan på tvätt tid.

Nu ska jag hoppa iväg över stock o sten.

RSS 2.0