Knäppa lilla Familj

Vi är inte riktigt kloka i min familj o med min familj så menar jag så klart min sambo o våra älskade barn.
Vi kan ju börja med ungarna.
Wille älskar o spela o äta hamburgare så ni ska ju bara veta vad han tjatar om det. När vi är på stan så är det bara en massa hamburgare i huvudet på honom. O när vi är på väg hem eller är hemma så ska han bara spela tv-spel eller dataspel.. Jaa vi säger så klart ifrån men det stoppar ju inte honom från o tjata =)

O så har vi Theo, världens gulligaste o för det mesta gladaste unge. Han tycker det är skitkul när tvillingbrorsan skriker o är ledsen. Då ligger han o skrattar o tycker det är hysteriskt kul. Det mysigaste är dock att efter en hård natt med Oliver så får man alltid ett mysigt leende av Theo  på morgonkvisten när man kämpar sig upp. Man känner att man orkar med dagen som kommer...

Hmm, O så Oliver. gapigare unge får man nog leta efter. Han blir övertrött på en kvart o då passar inget för honom. Han vill inte sitta i knät, han vill inte ligga o mysa o gud förbjude om man kanske försöker ge honom en slurk ersättning. Då känns det som om huvudet ska sprängas. Gulligt eller?!?
O så kan han helt plötsligt vända på en femöring. Från att ha gått o varit en riktig suris så blir han den mysigaste lilla tjockisen i vårat hem. Han ligger o bubblar o skrattar.

O sen har vi min jättebebis nämligen Patrik.
Han skitar ner hela lägenheten, han städar inte efter sig, han hjälper aldrig till med tvätten och han ligger nästan alltid o sover.
Det roliga är att han för det mesta lovar o svär på att han ska ändra sig o det gör han.. I typ en kvart eller bara tills dess att jag går o lägger mig. För oftast när jag vaknar på morgonen så ser det ut som en soptipp här hemma igen
O så undrar lilla Patrik varför jag är så sur för det mesta när vi är hemma?! Men hallå, vem fan vill inse att man sitter på glasspapper i soffan, har snus under fötterna o tuggummi i håret? O allt bara för att ens sambo inte vill fixa här hemma...

O så har vi då mig. Jag är väl inte heller guds bästa barn.
Jag kan vara lite tjatig o gnällig på patrik men nu vet ni varför.
Jag kan tycka det är skönt o tjafsa lite med Patrik, inte så att vi blir osams utan bara att vi rensar luften lite grann.
Jag kan tycka det är skönt o slippa ungarna o min karl ibland, om det så bara är för några minuter.
Som sagt, jag är inte perfekt o jag tror att ingen är det.

Liksom vem av er tjejer har inte någon gång haft så stor lust o klappa till er respektive att det hela slutade med att ni var tvugna o gå därifrån för annars hade ni klappat till dom så hårt att det ekat i hela stan?
Någon gång måste ni ha kännt så?!?

Det är som jag brukar säga till Patrik när jag är riktigt sur på honom:
- Jag älskar dig men just nu så tycker jag inte om dig!

Så är det..

Men även om vi alla är lite knäppa o lustiga så älskar vi varandra o vi skulle aldrig byta bort någon av oss mot någon annan....



O vad har vi lärt oss idag?

En hel del faktiskt.

Vi har lärt oss att man ska inte lägga sig hos sin 3åring när han ska sova när man själv e skittrött.
För då kan det hända att man vaknar runt halv elva, genomsvett och lite smått förvirrad.

O så har vi precis fått lära oss genom andra att man inte ska bo på bottenplan för då kan snorungar få för sig att slå in ditt köksfönster.
O vad nöjet med det är... Öhh ingen aning faktiskt.. synd att man inte fick tag i de små ligisterna bara, såg bara deras ryggar när de sprang här i från i full fart som de små fegisar de är..

Nee nog med vad vi har lärt oss idag tror jag..


Aja, idag har vi iaf varit ute en sväng med Tanja o hennes familj. Riktigt kul faktiskt då vi inte har alltför många barnfamiljer o umgås med.
Men samtidigt så känner jag att jag skulle nog med största säkerhet umgås med dessa lustiga människor även om vi inte hade barn.
Bra vänner med bra värderingar växer ju inte på träd om man säger så..

O förutom o träffa vänner så har vi faktiskt inte gjort så mycket idag, kan ju vara skönt o slippa stress över att man ska hinna med en hel del.

Jo vi har tagit bort mjukliftarna från vagnen nu, blev så trång för de små.
Så nu ligger de på en skön filt istället o de verkade trivas med det på en gång, Oliver låg o sprattlade som en fisk o var så nöjd o lille Theo somnade nästan på en gång.

Nehe, nu ska jag sitta hr o dricka min jordgubbs o melon smoothie i lugn o ro innan jag ska gå o lägga mig, igen...
Imorgon är ju en ny dag o då har jag ingen aning om vad som händer..
Man kan ju hoppas på nå kul =)


Men va faaaaaan.

Jaha, då har man lyckats igen.
Man är ju inte småbarnsmamma för inte.

Igår va vi o storhandlade o då såg jag att de hade den hårfärgen jag skulle ha o självklart så köpte jag 2 förpackningar så att jag skulle hinna fixa håret innan dopet..
Sagt o gjort. Idag när mamma ändå var över o hjälpte till med ungarna så passade jag på o fixa håret. Det gick riktigt bra, slapp ju stressa över att en unge skrek. Mamma fixade det så bra.
Nu på kvällen så undrade jag varför det va så mörkt (mitt hår alltså) o kom fram till förklaringen att det va ju fortfarande blött o hår har ju en tendens o se mörkare ut då.
Efter etttag så tyckte jag iaf att det såg för mörkt ut så jag kollade den ena förpackningen o det stod så klart ljusbrun, jaha men vad har då gått snett??
Tittade på den andra förpackningen som stod i hallen o där stod det oxå brun..... Men MÖRKbrun.... AAAARRRGGGHHHH.....
Smart Carola, du lyckades precis färga håret i två olika nyanser o så undrar du varför det blev så jäkla mörkt.
Jag ville ju inte ha så här mörkt....

Mammas tips när jag pratade med henne nyss var att jag skulle tvätta det flera gånger om dan så kanske det ljusnar upp.. Ehh jo jo.. jag är ju glad bara jag hinner tvätta håret varannan dag så hur ska jag hinna med det????
Aja, man lär så länge man lever...

Idag var vi iaf på BVC, Oliver o Theo skulle få sina första sprutor.. Oj vad de skrek, tyckte så synd om dom..
Väl här hemma nu på kvällen så har jag tyckt synd om mig själv, för fy tusan vad de har skrikit. De har iaf inte fått någon feber, än!

Oliver väger iaf nu 6810g och är 62 lång.. Stora killen nu =)
Theo väger 6560g så han håller på o knappa in på brorsan riktigt bra o så är han 61 lång...
Så nu är det en månad kvar tills nästa gång o då har de ju börjat med lite mat. Undrar hur det ska gå, kommer bli riktigt kul om jag ska vara ärlig. De kommer säkert älska mat.. De kanske blir lite mättare av det =)

Åhh, köpte nya skor idag oxå, på Ica maxi. Riktigt fina o de kostade bara 99kr.. Vilket klipp, de ska jag ha på dopet på söndag...
Ser verkligen fram emot söndag.. Kommer nog bli stressigt men skönt när det är klart o alla åkt hem.. Tur att det bara är i några timmar.
Kommer vara full rulle här hemma på morgonen inan vi ska till kyrkan men det är så vi vill ha det. Men ingen får komma hem till oss innan, vi möts i kyrkan som man ska göra.. Tror jag.
Jag har ju en tendens o springa i trosor o bh när jaag fixar i ordning mig o allt annat. Inte vill jag ha någon här då och jag tänker inte tvingas o klä på mig bara för att nån ska sitta här...

Ähh, nog gnällt nu, nu ska jag gå o dricka saft.. Sluurrrppp =)


Yey...

Här sitter jag en lördagskväll, trött som fan o önskar faktiskt att jag fick sova i Willes rum i natt.. Bara för att få sova en hel natt utan bebis skrik.. Jag älskar Oliver o Theo men utan sömn så kan jag inte riktigt uppskatta dom på samma vis som jag gör när jag är utvilad.
Men nån natt så kanske jag får sova o bli människa igen.

O fy tusan vilken mensvärk jag har oxå, verkar inte vara min vecka eller vad säger man?!?

O imorgon så är det en vecka kvar tills det ska hållas dop i kloster kyrka =)
Inte varje dag man döper två av sina barn på samma gång =D He he.
Ska bli riktigt kul, speciellt nu när den ena dopklänningen är fixad oxå.
Så tack så mycket Lena Olofsson, du gjorde ett toppenjobb. Är riktigt nöjd..

Tänkte lägga ut bilderna jag fick av hennes yngsta dotter här oxå.







Hon var snäll nog o sydde en till hätta oxå, så att båda våra pojkar har en =)
Visst är dom fina?!


O nu så tror jag att jag vet varför våra små aldrig varit nöjda på nätterna. Patrik har inte gett dom rätt mängd ersättning. Han har blandat massor av vatten med jättelite ersättning.. Sur jag blev när jag upptäckte det.
Ibland så verkar han inte vara riktigt närvarande, visst att han är trött men vem är inte det?
Jag har inte fått vila ut sen jag var gravid i typ 5:e månaden.
Han skyller på sin medicin men hur länge ska han köra med det?
Börjar tröttna lite på det, inte så att jag slutar älska honom för det men det här tär på ett förhållande.
Dessutom så har han fått för sig att han ska slösa en massa pengar som vi inte har o det om något tär på vårat förhållande. Och det som är värst är att han inte verkar fatta det.
Ekonomiska problem är oftast det som gör att det blir bråk i ett hem o det stämmer hos oss.
Sa till honom idag att jag snart inte har råd o ha HONOM kvar. Hur illa är det inte då?
Det är ju inte så att alla pengar ska gå till hans saker utan vi andra vill ju oxå ha råd o unna oss något ibland...

Aja nu ska vi försöka titta på en dokumentär...

Trött... som vanligt

Här har man varit trött som vanligt nästan hela dagen. Ungarna sov inte så bra på natten så det blev inte många timmars sömn. Visst, man blir som ett nervvrak men man måste försöka hålla humöret uppe..
Patrik fick iaf sova på dan idag men som vanligt så fick jag vara vaken eftersom Wille inte sov.. Men lagom tills att Patrik skulle upp o laga mat så somnade Wille o då var det försent för mig att ta en lur.
Jag får hoppas på att jag får sova lite nu i natt..

Idag har vi iaf inte gjort mycket, vi skulle ha träffat en kompis o hennes ungar 10 i morse men tack o lov så hade hennes ungar oxå sovit väldigt konstigt så det blev inte av. Vi får ta det en annan dag.
Men men, när vi tillslut kommit i gång här hemma så tog vi ungarna i varsin bärsele o Wille i handen o gick till hemköp för o handla hem lite. Blev lite smått o gott.
Patrik skulle så klart ha cola, fan han är ju beroende.
Jag o Wille dricker helst vatten eller saft om jag ska vara ärlig.

Åhh, måste ju berätta vad Patrik gjorde häromdagen när jag låg däckat här hemma (hade problem med magmunnen).
Jag låg o vilade när Patrik helt plötsligt kommer ut ur Willes rum o säger att jag ska få se en fin kille nu..
Åhh fan vad bra tänkte jag, nu har han klippt en mohawk på min fina kille.

Aaaaaarrrghhh, jag blev så chockad att jag började gråta när jag såg min lilla kille.
Patrik hade nästan rakad bort allt hår, bara lämnat en liten plätt med har mitt på. O det va skitkort det med..
Fan vad arg jag blev, vi ska ju ha dop om typ 1 vecka o min son såg ut som en militär.
Han har aldrig haft så kort hår, han föddes ju med långt till o med.
Fy vad arg jag va, o det fick patrik verkligen veta.
Jag sa till patrik att wille skulle ha en mohawk o då har han mage o säga att det har han aldrig hört mig säga..
Ne ne, jag har bara sagt det varje dag i typ 1 månad, Pucko....
Aja, dan efter det så stack jag o Wille ner på stan för o köpa en hatt till honom. Jag ville ha en schysst svart fin hatt men inte fan hittade jag någon i hans storlek.. Så det blev en grå gubbkeps tillslut, det får duga.

Idag passade jag iaf på o fixa till det lilla håret han har så nu ser det lite bättre ut tack o lov.
Men nu har vi en ny regel här hemma o den är : Patrik får inte komma nära någon familjemedlems hår utom sitt eget...
Bra regel va?!?!


Hmm sitter o funderar på vad som händer i helgen. Vet inte om det va nu i helgen som Milla kommer hem o då pratade vi om att de kanske skulle komma förbi på lördagen men vi får väl se hur det blir.. Annars så kanske vi traskar över till kusin en sväng.
Har ju sagt det så länge nu att det faktiskt måste bli av nu.


Men hoppsan vad klockan tickar på.. Tiden går fort när man har kul..
Sitter o kollar på Independence Day oxå för typ 300 gången..
Man kanske skulle ta o försöka sova oxå....


Ungefär så här såg Wille ut men håret gick ner mycket längre på sidorna.. Såg förjävligt ut.....
Nu ser det lite mer ut som herr Orlandos frilla, slutar på bakhuvudet med att det går ihop o inte som en jäkla frykant som Patrik gjort...

Duktiga jag...

Japp, jag har varit duktig idag.

Först så släpade jag mig iväg till hemköp med Oliver o Wille för o handla hem lite. Hade Oliver i bärselen o det gick hur bra som helst. Blev lite tungt på hemvägen med 3 liter mjöllk o lite annat.

O när vi kom hem så myste vi lite innan jag tog med Theo ut i köket o började baka bullar. Eller jag gjorde degen först iaf o sen ska ju det jäsa.
Theo va så snäll när han satt i babysittern o flinade =)

Men när det väl var dags o börja göra bullar på allvar så ville han inte alls så då var det bara för Patrik o hämta honom.
Men snacka om att jag bakade bullar, o fina blev dom...



O framför allt så blev dom goda.. Känner mig riktigt vuxen om jag ska vara ärlig =)

Efter det så har dagen bara rullat på i ett bekvämt tempo.
Wille har bökat som en normal 3åring, Oliver har varit övertrött o gapat o Lilla Theo har bara varit gullig o lugn...
Känns som om jag har ett barn för varje humör just nu..

Men nu sover iaf alla 3 o snart funderar jag på att oxå göra det.
Är faktiskt rätt seg efter några timmar i köket.

Men imorgon så ska jag o ungarna hem till mamma för att ta det lite lugnt o käka lite lunch.
Patrik stannar hemma, jag vill faktiskt inte ha med honom ;P
Inte för att vi är osams utan bara för att jag är med honom 24timmar nonstop annars...

Nu är det bara 2 veckor kvar till dopet, lite pirrigt men det ska bli riktigt skoj. Patrik släkt o så komme ju hit o hans mormor o morfar har ju inte träffat de små än.

Tänkte kasta in några bilder som jag hade på mobilen. Tyvärr hade jag inte så många eller typ inga alls på Theo.. Iaf inga nya =( får ta några imorgon


Pappa o Theo =) Älsklingar


Skräckslagen Wille










Liten älskar sin tumme

Hej

Smiter in här en snabbis innan det är dags o gå o lägga sig..
Idag har det varit en rätt lugn dag, var ute en sväng med ungarna medans Patrik städade lägenheten.

Wille cyklade runt på sin nya cykel i en jädrans fart ibland, tur att han har fått för sig o lyssna på vad jag säger iaf för annars hade han stuckit rakt ut i trafiken ibland.. Galning, men han är min lilla galning =)

Efter en sväng till lekparken så tog vi oss hem till Gammelmormor o där var det som vanligt, lite gnäll o tjat..
Hon va faktiskt lite lustig idag, hon hade ingen dricka hemma till Wille o då undrade hon om han ville ha cider o ingen cider som helst utan sorten med alkohol i.. Hmm tror min kära mormor börjar bli lite snurrig faktiskt. Hon tyckte iaf att det var okej eftersom man kan ju köpa den i affären med nej.. Fortfarande alkohol o det ska min 3åring inte ha o då frågade hon om jag ville, men hallå, jag ammar ju. Ibland.. Visst de får för det mesta flaskan men ibland är det riktigt mysigt o ha en unge hängandes i bröstet. O det vill jag inte lägga av med i några timmar bara för att dricka lite cider..
Du är söt du mormor.

O sen tjatade hon om inbjudningarna till dopet, hon har ju inte fått det än. Men hallå, jag har ju inte skickat det än för jag har inte köpt frimärken. Aja men då fick jag pengar av henne till frimärken o det tackar man ju inte nej till så imorgon så ska de läggas på lådan.. Borde ju vara framme på måndag då.. Alltid kul för folk o få något annat på lådan än räkningar =)

O just nu så stinker det svett här hos oss då min älskade sambo har hoppat omkring spelandes nintendo wii.. Han har fått för sig att han ska gå ner massor i vikt med hjälp av det.. Aja, vi får väl se hur länge han orkar hålla tempot uppe.. Hmm kanske borde testa det själv. Kanske försvinner nåt kilo... Hoppas kan man ju göra..

Nehe, nu ska man väl skita i det här o krypa ner i sängen.. Jag vill ju så gärna men samtidigt så vill jag ha egentid.. De somnade ju inte för så länge sen..
Ähh, sova är ju oxå egentid =)

Hmm, undrar oxå när kusin tittar förbi....

Humör.....

Har kommit fram till att både jag o min lilla Wille har precis samma temprament, o tydligen samma slags humörsvängningar just nu.
Idag var ju tvungen o gå ner på stan o fixa lite o det var ju så klart att vi gick hela familjen. Men nu så här i efterhand så skulle jag ha valt o gå helt själv eller bara med de minsta.
Wille började trillskas redan utanför dörren, han ville inte lyssna o började gråta så fort vi sa åt honom.
Men sen så kom vi till lekparken o då lugnade han ner sig lite. Där gungade han o hade sig ett tag innan vi skulle vidare ner till centrum.
Men på vägen dit så var det grin o skrik. Usch, det slutade med att Patrik fick prata med honom för att jag var så förbannad. Jag vet att det kanske inte låter så bra men just vid det tillfället så hade jag så stor lust o kasta honom i ån....
Fy på mig..
Nere på stan sen så var det ett himlans gnäll efter både det ena o det andra o det kan driva vilken människa som helst galen...
O inte bättre blev det när vi gick till Clas Ohlsson för då ville han in på BR.. Aja han fick gå in där tillslut men där inne så blev han faktiskt lugn tack o lov.

O på vägen hem var det lite bökigt där med men hem kom vi efter ett tag...


Nog om det nu, vem vill läsa om en 3åring som är störig =)


Åh, nu så har vi hittat en ny cykel åt Wille så nu ska vi bara sälja hans gamla Cars cykel, ni vet hans trehjuling.
Undrar bara för hur mycket vi ska sälja den för, vi hade tänkt oss typ 500. Det är väl inte för mycket?!?
Den kostar ju ändå 699 i nypris o den är ju VÄLDIGT lite använd eftersom Wille inte har velat cykla så mycket.
Konstig pojke som inte vill cykla, alla barn älskar ju o cykla.
Men jag antar att min lilla kille är väldigt bekväm av sig, o slö.....
Känns ju lite trist o sälja den med tanke på att en av de små skulle kunna ha den sen, men har man dåligt med pengar så har man..

Just nu så sitter jag här i soffan o slöar medans Wille kör monstertruck o Patrik tittar på samtidigt som han försöker hålla Oliver nöjd, vilket inte funkar allt för bra.. Ha ha.
Men jag har lite mamma tid, eller snarare Carola tid så det där får han sköta själv.
Kanske låter elakt men det tycker inte jag...

Nu är det inte så långt kvar till dopet, ska bli riktigt spännande o se hur alla går ihop.
Min mamma o jag håller hela tiden på o bollar med varandra om vad vi ska bjuda på. Blir kanske nå paj, lite tårta m.m. Blir nog bra tillslut. Vi ska ju vara hemma hos dom efteråt eftersom vi inte har plats hemma hos oss o vi hittade ingen lokal ..
Måste nog ta o skicka inbjudningarna snart, så att folk hinner höra av sig om de ska komma eller inte innan man står där med all mat o sånt.

O så hoppas jag att Milla o Beccas mamma har hunnit fixa till dopklänningen tills dess, den var ju sönder både här o där. O smutsig..... Måste pröva o tvätta den en gång till för o se om fläckarna går bort,,,
Dopklänningen som Wille hade när han var liten är redan tvättat o klar, den hänger så fint i klädkammaren i väntan på dopet..

Nu till lite nya bilder. Ni som har facebook (typ alla) har nog redan sett som..





Jag vet inte om jag sagt det här men Oliver har börjat skratta högt nu, hur gulligt som helst =)



Tur..

Hade jag blommer på balkongen så skulle de vara dränkta nu så... Tur att jag inte har det..
Ha ha, gäller o hitta något positivt i regnet o där hade jag mitt..

Plus att vi var hos Tanja o hela hennes familj idag. Wille hade jättekul när han lekte med hennes dotter, full rull eva det..
Skönt att vi har några vi kan umgås med o vi hoppas att det blir fler gånger.. Vi har ju inte sådär jättemånga som vi umgås med på dagarna. O vissa kan ju tycka det är lite jobbigt när vi kommer med alla våra ungar =(

Aja men iaf, vi fikade lite där o snackade lite skit. Behövdes =)

O så fick Wille o Patrik låna hem deras nintendo Wii, så gissa vad de gjorde nu på kvällen...
Japp ni gissade rätt, de spelade tills dess att Wille skulle gå o sova.

O sen var det så klart min tur, Jag o Älsklingen spelade mot varandra o det va riktigt kul, helt genomsvett bara.
Fick den ultimata skadeglädjen när jag slog honom i boxning, det hade jag inte trott..

Just nu så sover De flesta av mina barn, Patrik är o lägger Oliver som vägrar sova men vi får hoppas att han lyckas så kanske jag får sitta ensam i soffan iaf i nån halvtimme innan det är dags för mig oxå o sova.

Ahh, vi har hittat en spjälsäng till nu. Först så hittade min mamma en på blocket så hon ringde  o vi skulle få komma o hämta den imorgon. Men då ringer min kusin nu på kvällen o säger att hon har en efter sin grabb som vi kan få ta helt gratis och dessutom få med en del kläder.. Hon är ju bara underbar..
Så det var bara för mig o skicka mail till den andra personen med spjälsängen o berätta att vi inte skulle ha den nu, usch vad elak jag kände mig men gratis är ju alltid bra....

Nehe, nu ska jag lägga locket på dagens blogg..

ha det bra där ute i det kalla o ruskiga Sverige...


Flugor..

Vårt hem invaderats av flugor.. Såna där små äckliga saker som gillar o vara bland soporna osv.. Fy vad de är äckliga..
O det har vi o tacka min älskade sambo o blivande man Patrik för..
Jag sa till honom o slänga soporna men det blev ju aldrig av, tog honom en hel vecka o få ut dom. När han lyfte första påsen så var det som ett moln av äckelpäckel flugor som dök upp..
O nej jag var inte glad på honom, men jag orkade bara inte tjata på honom om soporna.
O smartskaftet kläcker då ur sig, när är det rötmånad?
men hallå, vad tror han egentligen? Det har varit runt 30 grader varmt varje dag i runt en vecka eller vad det är och till o med frukten har blivit dålig på en dag.
Aja, han kan ju inte vara smart jämt. Han ser iaf bra ut så där får han en plus poäng.

Idag vi varit ute en sväng så Wille fick leka av sig lite o efter det gick vi hem till min mormor Maj o fikade lite. Var ju ett bra tag sen vi var där. Hon gnällde av sig lite o sen travade vi hem igen.
Väl hemma gick Patrik o la sig med Theo (Oliver sov fortfarande i vagnen) och Wille gick in på sitt rum för o leka.
Jag fick dock sitta o vika tvätt o plocka lite både här o där.
Lär nog få göra det imorgon oxå men då ska Wille iaf vara med mormor lite grann.
Blir kul för honom, han sa faktiskt häromdagen att han saknade dom.
Han har så roliga saker för sig lillkillen. Bara igår så klappade han mig på huvudet o sa: Tack kompis. Jag hade hjälpt honom med ett spel på datan.. Lustig pojke..
O ja, han spelar data. Han är riktigt smart för o vara 3 tycker jag ibland.. Han känner ingen siffror o kan räkna till 20 (om han vill). Ska dom verkligen kunna det när de är 3?

Nehe, nu ska jag softa lite i soffan o bara ta det lugnt innan det är läggdags...

Mupp, plupp o flupp

Japp, så seriösa är vi idag.
Vi har knappt sovit något i natt o jag är så förbannat trött.
Våra små knottar har inte velat sova alls, vet inte vad det varit för fel.
O när de inte sover så får ju inte vi sova heller..
Aja, man kan ju hoppas på att vi får sova lite sen iaf.

De senaste dagarna har vi iaf inte gjort något speciellt ansträngande alls vilket har varit riktigt skönt.
Det är bara Wille som varit i farten med mormor. De var o bada en dag här.
Tror de var borta hela dan faktiskt, inte så konstigt att han var helt slut när han kom hem =)

O de senaste kvällarna här så har faktiskt jag o Patrik fått lite tid för oss själva o kunnat titta lite på film.. Riktigt mysigt..
Får se om vi orkar med det ikväll oxå...

Fick en bild av Becca idag som vi skulle ha använt som inbjudning till dopet men det funkade inte o ladda upp dom på den sidan där vi skulle framkalla så det va jättesynd. Hon som hade gjort ett sånt bra jobb..
Men ni får se den här iaf...
Hoppas att det är okej Becca..


RSS 2.0