Morr!

Ibland kan man ju undra hur vissa tänker!
Om jag lägger ut pengar åt någon och denna person lovar dyrt o heligt på att betala tillbaka ett visst datum och inte gör det då har väl jag all rätt i världen att bli sur, eller?!?!?!?
Nu hade jag räknat med att den här personen skulle göra som hon lovat men det verkar ju inte som det och nu hamnar vi i skiten tack vare henne!
Jag blir så jävla arg.
Att man inte kan lita på en vuxen människa!
Verkar ju inte bättre än att MIN familj ska behöva ställa upp som vanligt, tur att man iaf kan lita på sin familj.
Min mamma har aldrig svikit mig och kommer nog aldrig att göra det heller!


Igår var vi iaf nere på stan och köpte julklapp till tvillingarna från gammelmormor, inte något stort men hon ville köpa något litet och eftersom hon inte orkar gå ut så fick vi pengar av henne på en gång så vi kunde köpa något från henne.
Sen har vi ju kvar o köpa något till tvillingarna från oss och något mer till Willemannen, men vad vet vi inte ännu! Jag kommer väl få springa runt som en galning den 20:e för att få tag i det sista. Hoppas bebisen hinner komma innan det eller kanske strax efter jul. Jag måste ju hinna fixa allt till jul liksom =)
Vilket påminner mig, jag måste fixa skjuts till Willys den 20:e oxå för o köpa hem den delen av julmat som vi skulle stå för =/
Det blev mycket nu!
Jag får väl kolla runt lite o se om det finns någon vänlig själ som ställer upp.. Är bara så pinsamt o be någon om hjälp hela tiden!

Nehe, nu ska jag ta hand om mina små barn och bara njuta av fredagen!

Kram o Hejs

Ingen bebis ännu

Nehe, verkar inte som om den lille vill titta ut inom en snar framtid.
Men jag hoppas verkligen att jag väldigt snart vaknar upp en natt med värkar o måste åka in..
Men om ni frågar mig i just den stunden så kommer jag INTE tycka att det är skönt att den lille ska ut..
Känner mig själv allt för väl.. Jag sitter så här innan o vill ha ut bebis men när värkarna väl kommer så vill jag bara stoppa allt =P


Här hemma är saker helt upp och ned.. Det är rörigt och jobbigt, de håller fortfarande på o byter fönster lite här o var och det känns som om de aldrig kommer bli klara!
Och min karl har ett jävla humör just nu, man skulle kunna tro att han har nån form av super PMS eller nåt.
Fy fan vad vi har bråkat de senaste dagarna, mycket pga att han inte gör det som måste göras här hemma. Han vill bara ligga och sova hela tiden. Han fattar visst inte att bebisen kan komma när som helst så det är lika bra o få allt gjort nu.
Och eftersom jag är sjuk nu så tycker ju jag att han kan passa på o städa när tvillingarna är på dagis eller när de sover middag här hemma.. Men neeeeeeeeeej, han måste ju sova han oxå.. Igår sov han två gånger på dan...
Det är som nu, han ligger i soffan och sover fast det finns disk o fixa, del till bebisens säng o hämta upp ur källaren, dammsugning, tork av golv i köket, tvätt och en hel drös annat..
Men nu ska ni inte tro att jag vill att han fixar allt det där själv men det vore ju trevligt om han kunde göra något när ungarna ändå sover...
Men en sak blir jag riktigt förbannad på honom för, William fick inte kolla barnprogram i vardagsrummet för att patrik skulle kolla på tv. Och vad gör han då liksom, han somnar......
Då kunde ju Wille lika gärna kunnat fått sitta i soffan o mysa istället för o bli jätteledsen och gå in på sitt rum....

Denna jävla karl ibland alltså, han ska bara ha och ha men det är väldigt sällan han ger något tillbaka! Mansgris...

Och inte har jag kunnat köpa julklappar till tvillingarna ännu, faaaaaaan!
Hade ju tänkt o göra det snart men det blev en massa strul som jag inte kan fixa..
Hatar o lita på andra när man bara blir dragen vid näsan varje gång.. =(

Nehe, nu ska jag köra iväg grisen ur soffan så min son kan få sitta där istället!

Kram på er.

RSS 2.0