Snart Julafton

Jaha, då är det snart julafton. Ska bli riktigt kul o få ge lille Wille hans julklappar. Funderar på o bara lägga en eller 2 under granen som han får öppna på morgonen. Resten sparar vi så att han får öppna dom hos mormor när självaste tomten kommer =)
Lite trist är det ju att en del saker inte vill funka som vi vill nu runt jul men vi får väl bita ihop o hoppas på det bästa.
Men jag säger bara en sak, en vacker dag så kommer jag bli riktigt osams med vissa personer som har ett beteende som man bara ser hos bortskämda små barn.
Man tycker att de borde vara glada över att vi ens har tid nu under jul men icke.
Och sluta klanka ner på min familj/släkt och då innefattar det mig. Väldigt smart av er, vi har en liten sak som kallas högtalartelefon och jag hörde allt.  Jag är faktiskt ingen robot, jag har känslor jag med. En vacker dag så får vissa faen inte komma hit.

Jag skiter i vad ni tycker om det, ni har faktiskt sårat mig.
En ursäkt vore nog på sin plats *jag väntar*


Aja, idag har vi hämtat en julgran åt mamma som inte hunnit med det ännu. Tomten delade ut gratis julgranar på vår förra gård typ och det var ju snällt.
Och så har jag varit ute med alla ungar, Patrik var hemma för han skulle städa men inte fan gjorde han det. Han kom med en dålig ursäkt om att han mådde dåligt. Skumt att han bara mådde så när vi var ute o inte senare.
O så kom min pappa över en sväng, han hade med lite choklad o gott till  oss =)
Sen åkte jag o Wille med honom till min syster Madde o hälsade på. Träffade även hennes kille o det var väl inget större fel på honom, hennes syster var där oxå o hon sa väl inte ett ord.. Sådär lagom kul =/

Nu på kvällen har jag dammsugit det värsta o ska fortsätta imorgon efter att jag träffat Milla på stan =)

Nehe, nu är det tänkt att jag ska spela lite tv-spel så jag får väl se till o göra det innen Patrik gör det =)

Kram o God Jul på er om jag inte hinner skriva något mer nu innan julafton =)


Segt!

Men herregud vad tråkigt man kan ha då.
Jag sitter här vid datorn medan Patrik tittar på ännu en av sina skit filmer. Men det e ju som det brukar vara.
Idag har vi varit ute i det kalla blåsiga Eskilstuna. Måste man så måste man.
Vi var nere på försäkringskassan o det var ju ett riktigt nöje...
Skulle söka fler föräldradagar och bostadsbidrag. Vi får hoppas att de får det rätt den här gången.
Det roliga var ju att vi var nere förra veckan och då fick vi ingen hjälp utav kärringen i kassan. Vi skulle bara få pappar hemskickade som vi skulle fylla i o vi fattade noll. Nu när papprena kom hem så gick vi ner igen för att försöka få hjälp.
Och nog faaan fick vi hjälp altid, utav 5 stycken som jobbade där för de verkade fatta lika mycket noll som vi gjorde och kunde inte förstå varför kärringen hade skickat hem oss förra veckan utan att hjälpa oss.
Men efter en timme av dividerande och annat så blev det rätt till slut.
Tackar för det...

Men attans vad kallt det va, Twinswen gillade inte att det blåste som det gjorde o det kan jag förstå. Inte ens jag gillade att det blåste. Snön o kylan har jag inget emot, men det kan väl ge fan i o blåsa =)

Aja efter den lilla trippen så kämpade vi oss hem till gammelmormor på en varm kopp te o lite annat gott. Det behövdes verkligen. Och där var ju allt som vanligt, lite gnäll men det var inte så farligt.
Men där i värmen kunde man ju inte stanna för evigt utan vi var ju tvugna o gå o hämta lille Wille på dagis oxå.
var ju hans sista dag idag innan jullovet. Så nu fick man med sig lite av hans julpyssel hem.. Ser alltid fram emot o få se vad han har gjort för fint på dagis =)

Aja nu är han iaf ledig tills i januari och det kan vara rätt skönt o få slippa gå upp tidigt med honom till dagis.

Imorgon ska jag ner på stan för att köpa de sista julklapparna, en till Linus, Wille och så tvillingarna så klart. Jag ska vara nere till 10 och stå o hänga på låset =P
Jag har ju andra planer imorgon oxå, ska träffa Anna kvart i tolv o sen gör vi sällis hem till mig för lite värmande drycker (kaffe o te)

På söndag är det tänkt att jag och en vän ska åka på modell för en dag men som det ser ut nu så kommer jag få åka själv, sådär lagom kul... Men men...

Kram på er

Tänkarstopp

Jaha, vad är det tänkt att man ska skriva idag då?

Jag får väl börja någonstans iaf.
Här hemma händer det iaf grejer med de små, eller iaf med Oliver.
Han har som sagt fått 2 tänder och han har nu börjat ställa sig upp i spjälsängen. Mammas stora kille.
Theo är mer bekväm av sig o vill inte alls. Inga tänder o vill inte stå upp, han vill knappt sitta upp. Han är nöjd med o krypa just nu.

Wille han bara växer o blir större, tänka sig att han blir hela 4 år snart. Tiden går ruskigt fort.

O annars då. Jo julgranen o julpynt har kommit upp här nu, riktigt mysigt faktiskt. Man märker att Wille njuter av att se julgranen varje dag. Han börjar nog förstå att Tomten kommer snart.
Det roliga är att hans önskelista är så himla låååång. Vi får hoppas att han blir nöjd med det han får o inte tänker på det han inte fick. Det han inte får i julklapp kanske han får i födelsedagspresent istället.

idag blev det ett litet kort inlägg.. Känner att jag har lite tänkarstopp =)

Nu ska jag sätta mig i soffan o titta på Patrik som spelar tv-spel för fullt. Har redan fått spela så det är lugnt =)

Snöiga hälsningar från lilla mig =)

Lucia o annat mys...

Idag var det lucia firande på dagis. Riktigt kul o se min lilla Wille stå där utklädd till pepparkaksgubbe med overallen innanför. Var ju ett måste då vi var utomhus.
Han såg riktigt rund o god ut och så kunde han ju sjunga riktigt fint oxå. Är riktigt stolt över honom, mammas lilla kille.

Efter den sångstunden blev det en snabbfika på dagisgården innan vi gick hem till min mamma som idag fyllde hela 46 år. Men hon ser inte en dag äldre ut än 35. Hon såg nästan äldre ut vid 35 än vad hon gör idag =)
Hemma hos mamma blev det fika med tårta o annat gott, vi var ett glatt litet gäng där.
Men fy vad livat det blev med en massa vuxna, 2 små bebisar, och två pojkar (en på 4 och en på 9). Lite träning till julafton kanske =P
Våra små vägrade sova något hos mormor så det var bara o stå ut med lite gnäll då o då.
Det som var lite jobbigt med det var att de vaknade runt 8 på morgonen, sov typ mellan 9-10.30 för o sen inte sova förrens vid 14.15 igen o sen vakna typ en kvart senare. Så inte konstigt att de somnade innan 19.00 idag och detsamma gällde faktiskt Wille. Har varit riktigt lugnt o skönt här hemma sen vi kom från mamma/mormor =)

Patrik o jag har suttit o glott på nobelfesten, varför vet jag inte. Vi har väl inget bättre för oss. Orkar inte titta på film och inte på något speciellt på tv heller.. Därför passar just Nobel väldigt bra, man kan slötitta utan att verkligen vara riktigt engagerad. Men det är klart att det är intressant o få veta lite mer om varför folk just har fått priserna i år.
Men jag kan lova att även om jag lyssnar o tittar på vad folk har gjort för genombrott inom medicin, kemi och en massa annat så kommer smarta jag ha glömt bort det imorgon.


Hmm, vad är på tapeten annars då? Jag har mensvärk från helvetet och önskar att jag slapp denna röra varje månad. Iaf tills vi bestämmer oss för o skaffa nästa minsting..
Vet inte om jag skrivit det här men Oliver har ju fått sin första tand så nu väntar vi bara på att en ska ploppa upp i Theos mun oxå =)
Båda småttingarna kryper som tusan, insåg idag att en av de roligaste sakerna att leka med o fara efter är mormors katt.

Hmm, längtar till julafton har jag märkt, inte för min egen skull utan för Willes skull. Han tjatar varje dag om tomten osv. Vi har inte köpt så mycket till honom då ekonomin tryter (som för de flesta i dagens läge) men vi har köpt mycket smått som slime, studslera, lasersvärd, tatueringar, bilar, gosedjur från Ikea (billigt), lite pennor och kritor. Dessutom så lär han nog få lite julklappar från resten av släkten så vi behöver inte oroa oss så mycket =)
Och så fyller ju han snart, hela 4 år blir min lilla kille.. Tänk att han bara var 1½ då jag träffade Patrik. Känns som en evighet sen ju =)
Aja, men iaf. Han fyller som sagt snart o då ska han ju ha paket då oxå =)
Men vad ska vi köpa till honom då? Några förslag?

Nehe, dags o leka lite på facebook..
Hejs

KALL!!!!!!

Fy fan vad jag fryser hela tiden, och det är inte ens så kallt ute längre...
Och så har jag så ont i mina knän, jag är 27 år och får ont i lederna när det är kallt och grått ute.. Låter ju inte som om jag kommer få det så lätt på äldre dar om man säger så.....


Idag har vi iaf varit hemma hos min kusin Robin, hans tjej Sanna och deras 2 barn. Var riktigt riktigt trevligt, till och med Patrik tyckte det och det var ju rätt ovanligt då hans ångest brukar ställa till det.
Deras äldsta pojke och Wille lekte så himla bra ihop, Wille blev lite deppig när vi skulle gå hem och jag förstår honom men tvillingarna var så himla trötta så vi tyckte det var dags o gå...
Men en annan dag så får de komma hem till oss istället och se hur vi bor o så får ungarna röja ännu en gång =)

Imorgon ska jag följa med Sanna och hennes syster på äventyr.. Ska bli riktigt skoj, Patrik ska passa barnen då =)
Börjar få lite mer egentid nu och det känns riktigt skönt, dessutom så börjar man träffa folk som även  de har barn o vet hur det e med saker o ting ibland..
Visst, jag älskar mina vänner som INTE har barn men inte förrän de skaffar egna så kommer de inte veta hur det e o vara 3barnsförälder. Hmm, just 3 barn kanske de aldrig kommer veta men 1 iaf =D

Nehe om jag ska ta hand om en grinig liten Oliver som idag fått sin första tand.....

Helt oooootroligt...

idag har nog varit den tråkigaste dagen den här veckan.. Jag skulle ha följt med Lillebror när han skulle ta sprutan i skolan idag men han ville inte ha med mig, han börjar väl bli stor =) Hmm, stor är nog fel ord, eller?!? Han fyller ju ändå 10 nästa ord.. Aja.. Här ser ni mina funderingar efter en hel dag utav bara en massa trååååk...
Jaa, jag komemr nog gnälla om det här i evigheter, jag hatar dessa tråkiga dagar. De driver mig till vansinne.... Jag vill så gärna ha ett jobb så jag har något o göra hela dagarna. Och det stora plusset är att man då tjänar PENGAR =D

Tror att jag har haft så tråkigt idag bara för att man har haft folk över nästan varje dag den här veckan, man blev van rätt så snabbt...
Men imorgon ska jag o The Twins ut o gå en sväng med en gammal klasskompis, hmm men gammal är hon ju inte.. Hon är precis lika ung som jag =D

O på lördag bär det av till Sanna, Barnen o hennes karl ( min lilla kusin) =D
Det blir skoj.. Kul o träffa likasinnade människor och kunna sitta o gnälla på sina karlar =)

Och tror ni att mina barn sover just nu?? Nix, de gilla ro gnälla i sina sängar fast de är så trötta att de nästan spyr.. Suck..... Wille han flyger omkring som en gris med vingar o tycker det är jättekul o störa pappa som spelar tv-spel.. Det tycker faktiskt jag med är rätt kul.....

Hmm, om man kanske ska hänga upp tvätten som ligger i maskinen.. Orkar man det?? Neee, men man måste! Det är en viss skillnad....

Nog med pladder o mera tvätt var det =)

RSS 2.0