Vilka problem....

Fy tusan, att saker alltid ska gå åt skogen när man absolut inte har tid med det..
I lördags tex. var jag på akuten 2 gånger. En gång på morgonen (tidigt) o så en på kvällen, inte så vidare skojigt. Dessutom så kostar det ju 300 kronor per gång som man drattar in där...
O så i måndags var jag tvungen o ta mig dit igen, skulle på ultraljud av gallan o sen fick jag sitta i över 6 timmar på akuten o roa mig själv. Slutade med att jag hela tiden smet ut ur mitt rum o hjälpte andra som låg där. Snälla lilla jag. Vadå, klart att man hjälper äldre till toaletten när man märker att de knappt kan gå.
Men efter ett tag så fanns det inget mer sånt kvar o göra så då bönade o bad jag om att få sitta i väntrummet i stället. Efter lite om o men så fick jag det. Där fanns det iaf en tv o titta på o så kunde man gå ut i friska luften ibland.
Men det blev inte långvarigt där helle rutan blev tillbaka kallad till mitt rum, suck. Där fick jag sitta i typ en timme innan läkaren äntligen kom. Det enda han hade o säga var att jag har en gallsten (nehe) och att operation kommer bli av någon gång... Wow, precis som om jag inte visste allt det där. Blev rät sur över att ha väntat så länge bara på att få höra något som jag redan visste.
Så nu lever jag typ på Diklofenak hela dagarna, känner av gallan hela tiden. Så har det inte varit förut, har haft ett anfall men sen har det blivit lugnt men nu känns det som om jag har en tennisboll i magen som ligger o gör så att det gör ont.. Muppigt..

Idag håller jag på o packar (inte just nu) är precis själv hemma så då passar man på så klart. Wille är på dagis o Patrik tog med de minsta ut en sväng. Han skulle väl gå till min mormor en sväng oxå, som vanligt.

Nehe, om man ska packa lite i Willes rum nu..
Är ju snart bara en vecka kvar innan man flyttar =)

Hmmm,

Jag försökte göra det så snyggt jag bara kunde iaf..
Är man inte så haj på teknik så är man det inte helt enkelt =)
http://saos.blogg.se/2009/september/tavling-vinn-3-skuggor-fran-mad-minerals.html?_tmp=50c8f04bb731ec231295886a78c6a5c1c61eb49b

Jävla Brat!

Jag börjar med o förvarna att Carola har pms och inte är på speciellt bra humör. Det här blir inget barngodkänd blogginlägg.......


Jag hatar min granne, nej hatar är ett för snällt ord..
Jag avskyr honom, han är inte mer värd än en flugskit i skogen...

Förra veckan hade han fest med alla sina bratz kompisar. Lika tomma i bollen som deras flaskor var.

och nu när jag kom hem från Hemköp så satt det en liten jävla lapp på dörren där nere där han så fint förklarade att han fyller år idag o kommer ha en fest. Men de kommer gå ut runt 23.30 o då kommer det bli tyst. Men inte fan skriver han något om att man kan knacka på om musiken blir för hög eller nåt.. Skaffa lite folkvett kära pojke.. Ge alltid dina grannar möjligheten o kunna be dig o sänka den där förbannade skitmusiken. För inte fan är hans musiksmak bra. Den är värre än Patriks o det säger en hel del.

vad jag nu undrar är vad hans förra fest var för. Fyllde hans guldfisk år eller?

Jag tycker att han kan sätta sig i stadsparken o festa o se ut som den lodisen som han är.

Jävla brat, o han ser ut som en av de där jävla bratzdockorna oxå. Stort huvud (lika tomt oxå) och en liten kropp..
Hata hata hata...

Ska bli så skönt o slippa fanskapet när vi flyttar. I avflyttningspresent ska jag nog ge honom min sko i hans jävla arsle.... Jävla puckobarn (ber om ursäkt om jag sårat nån av er puckon där ute som kan liknas vid honom, ni puckon är normala jämfört med honom)

Idag har jag iaf stött på en hel del puckon, de finns ju överallt, Stan är infekterad av dom. Var är Anticimex när man behöver dom?
De kan ju börja med o utrota min granne, Grattis här får du en gratis utrotning av dig själv på din födelsedag.....


ARG!!!!!!!!!!!

Man kanske skulle sluta o skriva här nu innan jag spotatr ut mer ord som å ena sidan skulle vara sanna men bara sårande för folk...



AAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.................



Familjen Cirkus....

Hmm, nu har jag varit dålig på o uppdatera min blogg igen...
Men jag ORKAR faktiskt inte göra det så ofta som förut, dessutom så gör jag inte så roliga saker längre.. Jag är med ungarna o min lilla Patrik. Går ut nån gång då o då. Äter lite mat. Byter blöjor och sover.. Har jag missat något så kan det inte va så viktigt... =P

I lördags var iaf jag o min Willeman o tittade på G-force på bio.
Det var en stor dag för mig ju.
Första gången min lilla Wille var på bio eller som han nu kallar det io...
Han var så uppjagad när vi satt o väntade på o komma in i salongen att han låg på golvet, sprang fram o tillbaka o tjatade om popcorn.
Att mamma hade med sig en massa godis o saft det var inte lika roligt som popcorn.
O snäll som jag är så köpte vi såklart popcorn (stor) o två drickor, det va ju ändå premiär för min lilla kille.

När vi väl hade köpt det så var det ju ett tag kvar iaf men Wille han satt så snällt på en bänk o åt lite popcorn tills det var dags o gå in. (o han hade kissat innan vi gick in)
Vi hade platser högst upp o han blev alldeles till sig när han såg hur stort det var.
Sen började reklamen o Wille undrade vad det var.. Mitt svar: Det är reklam älskling, de har det till o med på bio =P

Sen började filmen, William var så duktig o snäll o lagom tyst. Man kan ju inte begära för mycket från en 3åring.
När vi satt där i mörkret så var jag så stolt över min lilla kille att det faktiskt kom några tårar.
Blödig mamma men va fan. Min bebis håller på o bli stor *snyft*

När de e små så vill man att de ska bli större men när de blivit stora så vill man att de ska bli små igen.
Tror att det var så speciellt för mig bara för att det inte är sådär jätte många saker somhan komemr göra för första gången snart.. Inte som när han var mindre, första tanden, första steget, första ordet osv.

Kommer nog sakna allt det där första sen...




Här hemma så håller vi på o packar, får ta den tid det tar. Är lite svårt o hinna med när vår lilla Oliver aldrig vill sova..
Just nu är klockan 18.45 o han har bara sovit en halvtimme sen runt 13.00.
Han är JÄTTETRÖTT...

Läste en artikel på aftonbladet idag.  12 störigaste typerna på Facebook.
kan inte säga att jag direkt stämde in på någon av dom..
Förnekelse? Jag vet inte....

Om ni har en stund så kolla in den o säg mig vem just du är =)
http://www.aftonbladet.se/wendela/article5752816.ab

Nehe, dags o röra lite på sig igen här hemma...

Ha en riktigt skön vecka om jag inte ORKAR skriva nå mer =D

Halloj

Nu är jag här igen en liten sväng så här på kvällskvisten.
Är nästan sämre än Becca på att skriva i min blogg ju  ... He he
Aja, vad har hänt här då?
I måndags var jag på akuten, var gallan som spökade igen tror jag, grät som en liten bebis.
Gjorde så jävla ont. tog ett bra tag innan jag fick sprutan instucken i skinkan men när jag väl fått den så blev det snabbt mycket bättre. men det var ju klart at tjag skulle ha dropp o näst intill ligga fastbunden vid den där jäkla sängen. Fick inte äta, dricka eller röka.. Sådär måttligt kul i sex timmar..
Låg där o glodde upp taket o helt plötsligt kom en sköterska o hämtade mig bara sådär, rullade iväg mig på sängen. Då var det dags för ultraljud, det konstiga var att läkaren där såg inget o tyckte allt såg bra ut. Jaha, varför hade jag då så ont?? Det vete tusan.
Blev iaf rullad tillbaka till akuten o låg där ett tag till, började ringa på klockan stup i kvarten för att hela tiden kolla om de glömt bort mig. Till slut kom läkaren och sa att jag fick gå hem efter att han gjort en liten snabb undersökning, en väldigt nasty undersökning... BLÄÄÄÄ.....

O eftersom jag satt hela dagen på akuten så gjorde det så att vi missade tiden på BVC, toppen..

Men vi fick snabbt en ny tid och så nu i onsdags så gick jag o Patrik dit med de små.. Wille var så klart på dagis o lekte järnet..

Oliver väger nu 7620g och är 65lång.
Theo väger hela 7850g och även han 65lång.
Så min lilla Theo har nu växt om Oliver. kan vara därför han börjar få en stor fläskkorv i nacken..

Efter BVC besöket traska vi in på ICA Maxi, där hittar vi alltid lite smått o gott. Tur att vi inte bor så nära för då skulle jag vara pank.
Hittade iaf ett par gympaskor till Wille, hans andra hade gått sönder på dagis och så hittade vi vintermössor till Oliver o Theo. Jättesöta..

Sen var klockan så mycket att det bara var o traska vidare till dagis för o hämta Wille o vänta in Tanja med barn. Vi skulle göra sällis till Öppna förskolan som äntligen öppnat efter semestern. Tyvärr så öppnade himlen sig på vägen dit så vi blev så klart genomsura. Patrik o Wille fick så klart smita in hemma först för o byta om o hämta paraplyn.
hade riktigt trevligt där faktiskt, man kom snabbt ihåg hur kul det var o gå dit med Wille när han var liten bebis..

idag har vi nästan inte gjort något viktigt alls, var o hälsade på min mamma på hennes jobb typ bara o sen har Wille varit på dagis. En sån där lagom dag...

nehe, ska man kolla om man har nå bilder som ni inte sett än?









Aja, blev några iaf...

RSS 2.0