Red Dead Redemption

Ja äntligen har Patrik "klarat" spelet.
Får se hur lång tid det tar innan han upptäcker online delen mer, han spelade det lite igår men han verkade inte fatta så mycket.
Själv så känner jag inget sug efter o spela det, men vem vet... I framtiden så kanske jag vill prova på o blir fast jag med.
Är inte så intresserad av tv-spel alls just nu, det är ju liksom sommar =)
Då ska man ju inte sitta inne o spela tv-spel..
Idag var vi ute en sväng, stan va ju stängt så vi gick till sveaplan o kikade lite. Barnens Hus hade ju öppet så det var ju kul =P
Hittade en plaskpool till ungarna som vi ska ha på gården, har ju en riktigt bra grannar här nere så de hjälper nog till med o fylla den med vatten så vi slipper springa upp o ner för trappen med en massa hinkar...
Vet iaf att twinsen kommer älska det, säkert Willemannen oxå men han får nog leka mer med vattenpistoler med pappa =)
Så nu får vi hoppas på fint väder så vi får prova poolen snart. Idag blev det ju inte av eftersom när vi kom hem så skulle twinsen sova middag och som vanligt slutade det med att vi alla somnade och vaknade prick kl.17 och då var det ju dags för maaaaat...
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, spännande =P
Måste iaf gå över till gammelmormor nån dag här o hämta en räkning jag har där.
Har inte varit hemma hos henne på evigheter nu känns det som men men. Kan ju inte alltid vara det perfekta barnbarnet...
Kram på er där ute =)

Ännu en midsommar

Och så var den avklarad, midsommar!
Alltid lika kul o dansa runt stången, äta god mat och springa efter ungar =)
Men jag klagar inte, det e ju ändå bara en gång om året. Sen så kommer födelsedagar, julafton och påskfirande. Är det nåt jag har missat?
Nej, jag tror inte det. Nästa år på midsommar så har vi en till liten o passa på men det lilla monstret kommer ju bara vara ca. 6månader då så då blir det nog inte allt för mycket springande efter henne/honom.
Men då är ju mina andra pojkar över 2 år och då lär man nog få springa desto mer efter dom än vad vi fick göra i år =)
Oj, det här blev ju lite framtidstänkande från min sida. Inte sådär jättevanligt men ibland går inte mina funderingar o stoppa. Har alltid varit så och kommer nog vara så även i framtiden.
Igår slöade vi nästan hela dagen, vi orkade helt enkelt inte göra något efter midsommarfirandet på landet.
Att en dag kan köra slut på en så totalt, helt otroligt..
Men idag blir det andra bullar, tvillingarna ska få vila lite nu och sen så SKA vi ut en sväng och hitta på något. Vad vet jag inte ännu men nåt blir det iaf. Orkar inte sitta inne idag när det är så fint väder.
Nu bjuder jag på några bilder...
Ha det bra nu alla där ute så ses vi nog snart igen =)

Imorgon =)

Jaa, imorgon är det dags för inskrivning på mvc. Ser verkligen fram emot det.
Men som vanligt när jag är gravid så är jag super rädd för att det ska gå åt skogen.
Men jag tror det är en rädsla alla gravida bär med sig, iaf till rutin ultraljudet. Då får man ju verkligen se sin lilla bebis.
Jag hoppas att mina prover ser bra ut o så, hatar dock o få stick i fingret =/
På torsdag ska vi till Parken Zoo om det är fint väder och då tar vi min lillebror med oss, han har ju sommarlov så då kan han ju få vara med oss lite då o då =)
Sen på fredag får vi ju pengar så då ska det handlas hem mat och sen så ska det mumsas på lite god pizza eller liknande =) Har vi nåt o se fram emot =P
Nu ska jag titta på tv o sen ska jag retas lite med min älskling =)

Kurr o Gäsp!!!

Klockan e 11.41 och jag är riktigt riktigt trött.. Skulle lätt kunna sova i nån timme just nu men jag vet inte vad Patrik skulle tycka om det.
Och så är jag vrål hungrig, men eftersom jag e så slut så orkar jag inte gå o ta något o äta. Jag ligger nog kvar här i soffan med laptopen i knät.
Det som känns lite positivt e ändå att Patrik hämtar Willemannen på dagis idag o sen på eftermiddagen så kanske det blir lite vila iaf.
Igår eftermiddag och idag så har feber härjat hemma hos oss, Oliver och Theo fick feber bara sådär huxflux.
Theos gick ner under natten men Oliver har fortfarande rätt så hög. Blir han inte bättre sen så måste vi till akuten. Men jag hoppas att ipren gör sitt jobb nu då alvedon misslyckades.
Annars så händer det inte så mycket här.
Var och gjorde ultraljud i måndags och det visade sig att vi bara ska ha en liten den här gången. Könet vet vi inte ännu men vi borde få reda på det nästa gång vi går. Är ju liksom bara snart i v.12 =)
Nehe, jag bjuder på en bild och sen drar jag =)

Kuligt...

Vad roligt det är med en grinig karl, får han inte som han vill så går han och lägger sig i protest.
Blir fan tokig på honom, tycker inte att det är så mycket begärt att han plockar undan efter sig och hjälper till att hänga upp sin tvätt. Jag hänger ju liksom upp min och ungarnas tvätt och det är inte så lite.
Blir så jävla sur på honom ibland, och även om han håller på som ett svin så vill han att jag ska sätta mig o sy hans jävla byxor för annars så tänker han sitta hemma imorgon. Ja men gör det då, jag och ungarna kan fira Sverige utan honom. Då fick jag till svar, Och hur hade du tänkt att du ska ta dig ut???
Men hallå, jag har fixat det förr och jag klarar det igen... Jag får släpa lite bara och använda musklerna!
Jag är suuuuuur, ibland är han en mansgris.
För det mesta är han snäll och hjälpsam men just nu är han helt jävla väck.
Och när jag tog fram min lilla dator för att sätta mig vid den så fick jag massor av frågor om varför jag skulle sitta vid den. Men alltså, om han stänger av den stora datorn så sätter jag mig såklart vid min lilla.
Suck...
Ha det bra nu vänner..

RSS 2.0